Vi har åbent i dag fra 08:00 - 15:30

Psykologcentret KRAP

86 60 11 71

Kurv

Menu

Kurser

Søg

Kontakt

Kurv

04/11/2020

KRAP skaber øget trivsel på arbejdspladsen

Kurset, Kollegialt KRAP-supervision, giver ansatte redskaberne til at møde deres kolleger anerkendende. Et godt arbejdsmiljø…

2 personer der sidder udfylder KRAP Skemaer

Kurset, Kollegialt KRAP-supervision, giver ansatte redskaberne til at møde deres kolleger anerkendende.

Et godt arbejdsmiljø har læringsrum, hvor de ansatte kan åbne sig op over for hinanden og blive mødt anerkendende og med forståelse. Din kollega kommer og fortæller, at hun har problemer med en beboer på bostedet, hvor I begge arbejder. Du vil gerne rådgive, men hvordan sparrer du bedst med din kollega om den situation, kollegaen står i, og hvordan kan du bruge KRAP som fundament for denne sparring?

Det kan du lærer på vores 5-dages kursus, Kollegialt KRAP-supervision, hvor de dygtige undervisere og psykologer Tinna Olesen og Camilla Winther samt pædagogisk konsulent Mads Bo Sørensen og psykolog Søren Lund klæder dig på, så du har kompetencerne til både at gennemføre kollegialt KRAP-supervision overfor den enkelte kollega, men også overfor grupper af kolleger.
Se alle vores kurser her

”Kollegial KRAP-supervision er med til at sikre, at medarbejderne fastholder og videreudvikler arbejdet med KRAP og understøtter implementering af både menneskesyn og metoder i det daglige arbejde. Medarbejder får en unik mulighed for virkelig at få trænet brugen af redskaberne og bliver klædt på til at skabe trygge, anerkendende og udbytterige læringsrum, hvor de virkelig kan få flyttet deres praksis. At blive mødt med anerkendelse, nysgerrighed samt at blive guidet igennem en læringsproces gør den kollegiale sparring langt mere effektiv og konkret,” siger Tinna Olesen.

Målgruppen er fagpersonale inden for det sociale, pædagogiske og psykiatriske område, der har gennemført KRAP-årsuddannelsen eller grundlæggende kurser i KRAP.
”Når deltagerne mestrer at møde deres kollegaer med det med KRAP-metoder og redskaber, er det med til at sikre den faglige kvalitet i arbejdet og understøtte et anerkendende miljø, hvor vi møder hinanden med nysgerrighed og ønske om at forstå og støtte hinanden i arbejdet,” siger Camilla Winther.

Kurset afholdes både i Jylland og på Sjælland, hvor det starter i henholdsvis januar og februar, og du kan tilmelde dig allerede nu.
Tilmeldt dig kurset her

Bliv klogere på..