Vi har åbent i dag fra 08:00 - 15:30

Psykologcentret KRAP

86 60 11 71

Kurv

Menu

Kurser

Søg

Kontakt

Kurv

KLAR

KLAR er en forholdsvis ny måde at arbejde med ledelses og organisationsudvikling. KLAR tilbyder udviklingsforløb for enkeltpersoner eller for grupper i virksomheder, organisationer, kommuner og institutioner.

Kontakt os
Birgitte holm på konference

Hvad er KLAR?

KLAR logo

KLAR er en meget praksisfunderet kompetenceudvikling, som styrker dit mentale beredskab gennem en øget sammenhæng mellem dine ressourcer og dine tanker om muligheder og udfordringer og din virksomheds forretningsmæssige og udviklingsmæssige mål.

PsykologCentrets lederudvikling, tilbyder effektiv og praktisk træning af ledere med afsæt i evidensbaserede teoridannelser. Uddannelsen afvikles af Psykolog Lene Metner samt Konsulent Peter Bilgrav Sørensen, som begge er erfarne ledere med mange års praksis bag sig.

Uddannelsen vil give et solidt fundament for ledelsesudvikling. Med afsæt i deltagernes egne erfaringer, vil lederne i et anerkendende og intensivt læringsforum for afprøvning, feedforward og refleksion, udvikle metoder til den daglige innovative ledelse.

Fælles udviklingsforløb – KLAR et eksempel på god kompetenceudvikling
”Det handlede om at komme i mål som samlet organisation. At få en stafet frem for et kapløb”
En artikel af Nicolai Arvedsen, Chefkonsulent Reg. Syddanmark.

Vi tilbyder:

  • Organisationsudvikling
  • Lederuddannelse og lederudvikling for både private og offentlige virksomheder
  • Udvikling af teams
  • Konflikthåndtering i teams, afdelinger mv.

Udtagelser

KLAR skærper vores chefer, ledere og centrale medarbejderes evne til nysgerrigt at forstå og anerkende andres virkeligheder, som udgangspunkt for at udvikle medarbejdernes og teamets motivation til at gøre en forskel.” Søren Lindgaard, IT Direktør .

”Jeg kan mærke, at det virker, og jeg er ikke i tvivl om, at jeg er blevet en bedre leder. Kursusdagene er bygget op i en afvekslende form med egentlig teori, dialog og rollespil, hvor kursusdeltagerne bruger hinanden til at skabe hverdagsagtige situationer.” Mads Holm, Souchef.

KLAR skaber resultater på tre niveauer

  1. Overordnet ledelsesniveau
  2. Team- ledelsesniveau
  3. Medarbejder niveau

Kontakt os for at få et tilbud på leder eller organisationsudvikling tilpasset din virksomhed.