Vi har åbent i dag fra 08:00 - 15:30

Psykologcentret KRAP

86 60 11 71

Kurv

Menu

Kurser

Søg

Kontakt

Kurv

Ungerådgivningen Skive

I et samarbejde med Skive kommune

Skive kommune logo

Hvis du er ung mellem 15 og 30 år, bosat i Skive kommune og har nogle udfordringer, du tumler med og gerne vil have hjælp til, så er du velkommen i Ungerådgivningen.

Hvis du ønsker et forløb i Ungerådgivningen, kan du møde op til en forsamtale tirsdage mellem kl. 16.00 -18.00 i PsykologCentret, Ågade 8 (på taget af Søndercentret). Fordel jer gerne mellem 16.00-18.00, så vi mindsker jeres ventetid til en forsamtale, der er oftest flest ventende kl. 16.00.

Når du har været til en forsamtale, vil du blive kontaktet og kan opstarte i forløb hos en af Ungerådgiverne. Et forløb består af fem samtaler. Samtalerne (udover visitations-samtalen) kan også foregå på alle hverdage i dagtimerne, en samtale varer 40-45 minutter.

Der afholdes også gruppeforløb i Ungerådgivningen, og hvis dine udfordringer passer til temaet til den kommende gruppe, vil du få tilbuddet om at deltage i et gruppeforløb. Gruppeforløbet foregår over seks gange og varer to timer pr. gang. Hvis du har spørgsmål til gruppeforløbet eller ønsker at deltage, er du også velkommen til at sende en mail til Ungerådgivningen.

KRAP ungerådgiverne

Du vil i rådgivningen kunne få kvalificeret psykologisk hjælp i form af rådgivning eller kortere terapi-forløb. Du møder bare op i PsykologCentret og skal ikke være henvist. Du er velkommen til at medbringe en forælder, mentor, kæreste eller anden støtte til visitationssamtalen .

Ungerådgivningen er ganske gratis og helt anonym.

Det kan være, du har udfordringer vedrørende job, skole, selvværd, det sociale, familie eller måske har tankerne sat sig fast? Eller måske er det nogle helt andre ting, du gerne vil have hjælp til.
Vi ved, at alle kan have brug for nogen at tale med – og nogle gange kan det faktisk være rart, at det ikke er mor, far, bedstevennen eller kæresten – og der kan vi i Ungerådgivningen hjælpe.
Kom og lad os få en snak om det og om dine muligheder generelt

Har du spørgsmål i forbindelse med ungerådgivningen, er du velkommen til at kontakte psykolog Rikke Holm

I ungerådgivningen kan du møde

Rikke holm fra Ungerådgivningen
Rikke Holm

Jeg er uddannet psykolog (cand.psych) fra Aalborg Universitet 2022 og har været tilknyttet Ungerådgivningen siden februar 2021.

 • Læs hvordan jeg kan hjælpe

  Gennem min egen ungdom og gennem psykologistudiet, har jeg erfaret, hvilke udfordringer og problemstillinger der kan fylde hos et ungt menneske, og hvor vigtigt det er, at man ikke står alene med det. Ligeledes har mit tidligere arbejde som frisør givet mig indsigt i, at det ikke er så vigtigt HVEM der lytter, men at man som ung ved, at der er andre der tager ens situation alvorligt og bliver anerkendt.

  Jeg tror på, at jeg gennem Ungerådgivningen, kan hjælpe den unge gennem disse udfordringer og problemstillinger denne står overfor, samt hjælpe med at finde en vej til at få indblik i de ressourcer og succeser der er til stede for den enkelte. Her er mit mål med samtalerne at skabe et fortroligt rum, hvor vi i fællesskab navigere mod en bedre ungdom, som er grundlaget for at komme godt videre i livet.
  Mobil. 49409759

August Valdemar Soja Broz Ungerådgivningen
August Valdemar Soja Broz

Jeg er psykologistuderende på Aarhus Universitet og har været en del af Ungerådgivningen siden april 2022.

 • Læs hvordan jeg kan hjælpe

  Det er ikke altid let at være ung. Ungdomsårene kan være præget af mange forskellige udfordringer og problemstillinger, store som små. Uanset hvad der fylder for dig, har jeg gennem mit studie og mine tidligere jobs set, at det kan være givende at dele det med en anden, der rummer og anerkender en, som man er.

  I et forløb med mig er samtalerummet først og fremmest dit, og vi arbejder derfor med det, du finder relevant. Undervejs kommer vi til at fokusere på, hvordan du mestrer livet og bestemte situationer, når tingene bliver svære. Jeg tror i den forbindelse på, at alle mennesker har ressourcer, de kan trække på – også selvom de ikke altid er til at få øje på. Ved at afdække og bringe dine ressourcer i spil arbejder vi i fællesskab mod at skabe grundlaget for et godt ungdomsliv.

Emilie Westergaard Bech Ungerådgivningen
Emilie Westergaard Bech

Jeg er uddannet socialrådgiver i januar 2019. Både før, under og efter uddannelsen har jeg på forskellig vis beskæftiget mig med udsatte børn og unge samt deres familier. Aktuelt er jeg kandidatstuderende i Pædagogisk psykologi på Aarhus Universitet og har været tilknyttet Ungerådgivningen siden august 2022.

 • Læs hvordan jeg kan hjælpe

  Gennem tidligere jobs samt under mine uddannelser, har jeg erfaret, hvilke forskellige udfordringer unge mennesker kan have. Jeg har fået indsigt i, at alle mennesker er unikke og fortjener at føle sig hørt, taget alvorligt og anerkendt.

  I Ungerådgivningen vil jeg gøre mig umage for at skabe et fortroligt rum, hvor jeg fordomsfrit og nysgerrigt vil lytte til, hvad der fylder for den enkelte unge. Sammen skal vi undersøge, hvad der er på spil samt få øje på den unges ressourcer og styrker. Målet er, at den enkelte unge får redskaber og værktøjer til at skabe positiv forandring gennem egne ressourcer og dermed øget trivsel og mulighed for et godt ungdomsliv.

Mie Betzer Ungerådgivningen
Mie Betzer

Jeg er psykologistuderende på Aarhus Universitet og har været en del af Ungerådgivningen siden april 2023.

 • Læs hvordan jeg kan hjælpe

  Når du kommer til samtale hos mig i Ungerådgivningen, vil jeg gøre mit bedste for at skabe et tillidsfuldt rum og være i øjenhøjde med dig, så du kan føle dig tryg. Vores samtaler er altid et samarbejde og tager udgangspunkt i de problematikker du kommer med. I Ungerådgivningen, arbejder vi ud fra Krap’s principper, som har den fornemme opgave at være anerkendende i sin tilgang og finde frem til dine ressourcer. At have fokus på alt det vi kan som mennesker, gør at vi kan vokse og mestre livet på en mere hensigtsmæssig måde.

  Jeg har selv været ung og er mor til 2 teenagere og ved derfor at livet kan byde på mange forskellige udfordringer, men som heldigvis kan afhjælpes. Det kræver mod og viser samtidig en stor styrke, når man som ung spørger om hjælp. Jeg vil derfor glæde mig meget til at blive din kommende Ungerådgiver.