Vi har åbent i dag fra 08:00 - 15:30

KRAP logo

86 60 11 71

Kurv
Menu
Kurser
Søg
Kontakt
Kurv

Trives dine medarbejdere?

Skab balance med KRAP rådgivning

Ønsker I en mere harmonisk arbejdsplads, med plads til alle og hvor I alle trives? KRAP rådgivning kan hjælpe jer med at skabe balance i organisationen, og dermed øge trivslen og produktiviteten på jeres arbejdsplads.

Book KRAP rådgivning
Kollegial supervision

KRAP's anbefalinger

Læs og se vores anbefalinger fra kursister

deltager i KRAP KLAR

På KRAP – KLAR uddannelsen blev jeg bevidst om, at jeg også skal huske at passe på mig selv som leder. Undervejs i uddannelsen blev jeg klogere på mig selv , egne grundtanker, handlemønstre og låste antagelser. Jeg lærte at gå over broen uden baggage, og at ansvaret for et godt følgeskab er en fælles opgave for både medarbejderne og lederen.  

Deltaget i KRAP-supervision

Super tilfredse bruger af KRAP supervision

Vi har fået supervision af Maria. Maria er med til at gøre rummet trygt for os at være i. Hun holder den ramme, der er omkring supervision. Der er altid opfølgning på det sidste, så der ikke er noget, der bliver tabt. Maria udstråler stor omsorg og faglighed, som er med til at vi føler os godt passet på og tør at kigge indad. Vi går altid fra supervisionen med håndgribelige redskaber og med ekstra energi, så vi kan gå med over broen og møder hinanden, kvinderne og børnene anderledes. F.eks. kan vi i starten af supervision føle os fastlåst ift. vores tilgang til én kvinde, hvorefter vi går derfra med nye øjne på den kvinde og hendes livssituation og vi får ny viden således vi bliver bedre klædt på til at hjælpe hende. Vi bliver samtidig styrket i vores egen faglighed ved at Maria formår at fremhæve det vi kan og gør godt i
vores praksis, når vi ind imellem selv bliver i tvivl. KRAP er det gennemgående tema under supervisionen. Man behøver ikke at kende til KRAP i forvejen (have gennemgået uddannelsen inden supervision) for at kunne gøre brug af metoden og redskaberne ift. sig selv og kvinderne. Vi har især haft stor glæde af følgende skemaer i vores praksis: kognitiv sagsformulering, ressourceblomsten, sejlskibsgraf, konstruktiv forandring, ønskespejlet, kaoslinien, måltrappen og mine relationer.

Anvendt KRAP i mange år i daglig praksis

Vi har anvendt KRAP i mange år og det er Asgaards pædagogiske grundlag. I certificeringsprocessen fik vi øjnene op for at anvende KRAP i hele organisationen. Vi oplevede et rigtig godt samarbejde med certificeringskonsulenten og det var i det hele taget en meget givende proces fra ledelses- til medarbejderniveau. Eksempler hvor vi i dag anvender KRAP ud over det pædagogiske arbejde med borgerne kan f.eks. være til ansættelsessamtaler, sygesamtaler, trivsels/mussamtaler, sparringssamtaler, supervision og i udvikling af organisationen. Certificeringen er en synliggørelse af Asgaards måde at arbejde på

Deltaget på Mentoruddannelsen

På KRAP mentoruddannelse har vi først og fremmest fået et fagligt fundament i vores mentorrolle, fordi vi har fået en værktøjskasse til samtale med vores mentee’s. I praksis betyder det, at vi møder dem med en større anerkendende tilgang, idet vi er mere nysgerrige på deres vilkår og forudsætninger.

Deltaget på KLAR lederuddannelsen

KLAR har været med at udvide min indsigt ift. kognitiv, ressourcefokuseret og anerkendende ledelse og menneskesynet i KRAP har været med til at skabe et godt fundament i min personlige ledelsesstil i mødet med medarbejdere.

Deltaget på KLAR lederuddannelsen

KLAR lederuddannelsen har givet mig redskaber til at være mere klar og tydelig i mine budskaber, og styrket min kommunikation generelt.

Brug for rådgivning?

Hvad er KRAP Rådgivning

Står din organisation over for forandringer? KRAP Rådgivning tilbyder velafprøvede værktøjer til at håndtere konflikter og ændringer i arbejdsdynamikken på en effektiv måde - En virksom løsning ved forandringsprocesser.

KRAP udvikler mennesker

Hvorfor vælge KRAP rådgivning

KRAP Temadage kan bidrage positivt til din organisations udvikling

Menneskesyn

Positiv menneskesyn skaber en sund kultur for alle på arbejdspladsen

Konflikthåndtering

Kan hjælpe med at skabe en konstruktiv håndtering af konflikter og udfordringer.

Åben Kommunikation

En åben og kommunikativ samarbejdskultur skaber en mere harmonisk arbejdsplads.

Effektive forandringsprocesser

Positiv tilgang til forandringsprocesser og omstruktureringer i organisationen

Godt samarbejde

Anerkendende tilgang forbedrer det kollegiale samarbejde og øger produktiviteten

Styrker ledelseskompetencer

Styrker ledelseskompetencer og håndtering af konflikter konstruktivt

Få nye kompetencer

Et skræddersyet KRAP rådgivningsforløb

Få tilpassede KRAP rådgivningsforløb, hvor erfarne rådgivere hjælper med planlægning og implementering af KRAP i jeres organisation. Få værktøjer og kompetencer til at håndtere konflikter og udfordringer effektivt.

Hvor i landet?

Fleksibel KRAP Rådgivning

Vores KRAP rådgivning er fleksibel og kan foregå ude i jeres organisation, i vores lokaler på PsykologCenteret i Skive eller Viborg eller et helt tredje sted, alt efter hvad der passer bedst til jeres ønsker og behov.

KRAP Jylland

Vores KRAP specialister

Vores KRAP specialister har stor erfaring, den faglige KRAP viden og er dygtige formidlere. De anvender teorien praktisk og inddrager både ledere og medarbejderes erfaringer i undervisningen.

Lene Metner grundlægger af KRAP
Lene Metner
Adm. direktør, Aut. psykolog og partner
Birgitte Holm Davidsen
Drift og HR direktør
Peter Bilgrav Sørensen (Orlov til juni 2023)
Faglig direktør, Aut. psykolog og partner
Maria Metner
Maria Metner
Aut. Psykolog og partner

Ofte stillede spørgsmål

Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, sidder vi klar at hjælpe dig på 86601171 eller info@krap.com

 • Hvordan kommer vi i gang med et KRAP rådgivningsforløb?

  KRAP er et menneskesyn og en tilgang til organisationsudvikling. KRAP metoderne er udviklet til at hjælpe med at håndtere konflikter og udfordringer på en ressourcefokuseret og anerkendende måde. KRAP rådgivning kan hjælpe din organisation med at forbedre samarbejdet, jeres kommunikation og fremme medarbejderes personlige og faglige udvikling.

 • Hvad indeholder et KRAP rådgivningsforløb?

  Vi skræddersyer vores KRAP rådgivningsforløb direkte til jeres organisation, ønsker og behov. På den måde opnår I det mest virksomme forløb.

 • Hvad koster KRAP rådgivning?

  Vi tilrettelægger vores KRAP rådgivning særligt til den enkelte organisations ønsker og behov. Derfor kan vi ikke give dig et standardsvar, og du er velkommen til at kontakte os helt uforpligtende, så vi sammen kan finde frem til den bedste løsning for jer.

 • Hvor lang tid tager et KRAP rådgivningsforløb?

  Vi tilrettelægger vores KRAP-rådgivning særligt til den enkelte organisations ønsker og behov. Derfor kan vi ikke give dig et standardsvar, og du er velkommen til at kontakte os helt uforpligtende, så vi sammen kan finde frem til den bedste løsning for jer. 

 • Jeg er ny i KRAP kan jeg få gavn af KRAP rådgivning?

  Det er ikke nødvendigt at have KRAP fuldt implementeret for at have gavn af KRAP-rådgivning. Fordi vi skræddersyer vores KRAP rådgivning til jeres organisations behov, kan alle få gavn af det.

KRAP er udviklet af PsykologCenteret og Lene Metner

Vores KRAP rådgivning er baseret på KRAP-teorien og metoderne, som er grundlagt og videreudviklet af PsykologCenteret og Lene Metner. Der har arbejdet med at udvikle og forfine KRAP metoderne gennem de sidste 20 år. KRAP er en metode til at håndtere konflikter og udfordringer på en konstruktiv og anerkendende måde og har vist sig at være effektiv i en række forskellige arbejdssituationer.

KRAP rådgivning i praksis

Vores KRAP rådgivere kan hjælpe organisationer med at anvende KRAP teorien og metoderne i praksis. De kan tilbyde vejledning og støtte i at identificere og håndtere konflikter og udfordringer på en effektiv og konstruktiv måde. Vores KRAP rådgivere kan tilpasse KRAP metoderne til forskellige arbejdssituationer og organisatoriske behov. De kan også hjælpe med at træne organisationens medarbejdere i at anvende KRAP metoderne i deres daglige arbejde.

Kontakt vores KRAP rådgivere

Kontakt vores erfarne KRAP rådgivere for mere information om, hvordan de kan hjælpe med at styrke jeres organisation og håndtere forandringer på en positiv og konstruktiv måde. Vi tilbyder skræddersyede KRAP rådgivningsforløb, der kan tilpasses jeres specifikke behov og udfordringer. Vi vil arbejde tæt sammen med jer for at få en god forståelse af jeres udfordringer og behov og sørge for at tilpasse vores rådgivning til netop jeres organisation.