Vi åbner igen mandag kl. 08:00

Psykologcentret KRAP

86 60 11 71

Kurv

Menu

Kurser

Søg

Kontakt

Kurv

Trives dine medarbejdere?

Skab balance med KRAP rådgivning

Ønsker I en mere harmonisk arbejdsplads, med plads til alle og hvor I alle trives? KRAP rådgivning kan hjælpe jer med at skabe balance i organisationen, og dermed øge trivslen og produktiviteten på jeres arbejdsplads.

Book KRAP rådgivning
Kollegial supervision

KRAP's anbefalinger

Læs og se vores anbefalinger fra kursister

KRAP mentoruddannelse

KRAP mentoruddannelse har lært mig vigtigheden af sagsafdækning – ikke straks at komme med løsninger og at anerkendende kommunikation er lige så vigtigt som jeg tænkte – eller måske mere. Det har været særligt virksomt at have tid på uddannelsen til at øve sig og diskutere eksemplerne. Det har været dejligt med materialerne i en KRAP-mappe samt KRAP-ungerådgivningsbogen.

KRAP mentoruddannelse

KRAP mentoruddannelse har lært mig hvor vigtigt det er at bruge hv-spørgsmål og turde at spørge ind – være nysgerrig. Det har været særlig virksomt at få skemaer som kan hjælpe mig til at afklare hvor den uge er.

KRAP mentoruddannelse

Jeg har på KRAP mentoruddannelse lært vigtigheden af at få lukket op for problemet – hvad kan den grundlæggende årsag være. Jeg har lært at gå over broen og få eleven til selv at sætte ord på sine udfordringer og herigennem selv tænkte i eventuelle muligheder. På uddannelsen har Marias formidling været særlig virksom – super formidler.

KRAP mentoruddannelse

Jeg har på KRAP mentoruddannelse lært at forholde mig til fakta fremfor hvad jeg tror. Jeg har lært hvor vigtigt det er at gå over broen frem for at komme med alle mine gode råd. Det har været den bedste beskrivelse af anerkendende tilgang, som jeg har mødt på et kursus.

KRAP mentoruddannelse

Jeg har på KRAP mentoruddannelse lært vigtigheden i at holde fast i den anerkendende tilgang, som fundament for læring og lært KRAP-metodens værktøjer som samtaleredskaber, der visualiserer udvikling. Jeg har samtidig lært hvor vigtigt det er at være nysgerrig på elevens perspektiv og blive der.

KRAP mentoruddannelsen

KRAPs mentoruddannelse har lært mig mange værktøjer til at komme tættere på mine elever og de udfordringer de ofte har med – samt muligheder for at arbejde videre med dem på en anden ressourcefokuseret måde. Det har været særlig virksomt med mestringsanalyse, søjlerne og den kognitive sagsformulering og virksomt med veksling mellem undervisning og gruppearbejde. Dejligt med eksempler fra praksis.

Interview med vinderen af Sommerkonkurrencen Sonja Bach Møller

Brug for rådgivning?

Hvad er KRAP Rådgivning

Står din organisation over for forandringer? KRAP Rådgivning tilbyder velafprøvede værktøjer til at håndtere konflikter og ændringer i arbejdsdynamikken på en effektiv måde - En virksom løsning ved forandringsprocesser.

KRAP udvikler mennesker

Hvorfor vælge KRAP rådgivning

KRAP Temadage kan bidrage positivt til din organisations udvikling

Menneskesyn

Positiv menneskesyn skaber en sund kultur for alle på arbejdspladsen

Konflikthåndtering

Kan hjælpe med at skabe en konstruktiv håndtering af konflikter og udfordringer.

Åben Kommunikation

En åben og kommunikativ samarbejdskultur skaber en mere harmonisk arbejdsplads.

Effektive forandringsprocesser

Positiv tilgang til forandringsprocesser og omstruktureringer i organisationen

Godt samarbejde

Anerkendende tilgang forbedrer det kollegiale samarbejde og øger produktiviteten

Styrker ledelseskompetencer

Styrker ledelseskompetencer og håndtering af konflikter konstruktivt

Få nye kompetencer

Et skræddersyet KRAP rådgivningsforløb

Få tilpassede KRAP rådgivningsforløb, hvor erfarne rådgivere hjælper med planlægning og implementering af KRAP i jeres organisation. Få værktøjer og kompetencer til at håndtere konflikter og udfordringer effektivt.

Billede af Maria og Lene Metner med ny bog implementerer KRAP yderligere på arbejdspladsen

Hvor i landet?

Fleksibel KRAP Rådgivning

Vores KRAP rådgivning er fleksibel og kan foregå ude i jeres organisation, i vores lokaler på PsykologCenteret i Skive eller Viborg eller et helt tredje sted, alt efter hvad der passer bedst til jeres ønsker og behov.

KRAP Jylland

Vores KRAP team

Vores specialister har stor erfaring, den faglige KRAP viden og er dygtige formidlere. De anvender teorien praktisk og inddrager både ledere og medarbejderes erfaringer i undervisningen.

Lene Metner grundlægger af KRAP
Lene Metner
Adm. direktør, Aut. psykolog og partner
Birgitte Holm Davidsen
Birgitte Holm Davidsen
Drift og HR direktør
Peter Bilgrav Sørensen
Peter Bilgrav Sørensen
Partner og Aut. Psykolog
Maria Metner
Maria Metner
Partner og Aut. Psykolog

Ofte stillede spørgsmål

Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, sidder vi klar at hjælpe dig på 86601171 eller info@krap.com

 • Hvordan kommer vi i gang med et KRAP rådgivningsforløb?

  KRAP er et menneskesyn og en tilgang til organisationsudvikling. KRAP metoderne er udviklet til at hjælpe med at håndtere konflikter og udfordringer på en ressourcefokuseret og anerkendende måde. KRAP rådgivning kan hjælpe din organisation med at forbedre samarbejdet, jeres kommunikation og fremme medarbejderes personlige og faglige udvikling.

 • Hvad indeholder et KRAP rådgivningsforløb?

  Vi skræddersyer vores KRAP rådgivningsforløb direkte til jeres organisation, ønsker og behov. På den måde opnår I det mest virksomme forløb.

 • Hvad koster KRAP rådgivning?

  Vi tilrettelægger vores KRAP rådgivning særligt til den enkelte organisations ønsker og behov. Derfor kan vi ikke give dig et standardsvar, og du er velkommen til at kontakte os helt uforpligtende, så vi sammen kan finde frem til den bedste løsning for jer.

 • Hvor lang tid tager et KRAP rådgivningsforløb?

  Vi tilrettelægger vores KRAP-rådgivning særligt til den enkelte organisations ønsker og behov. Derfor kan vi ikke give dig et standardsvar, og du er velkommen til at kontakte os helt uforpligtende, så vi sammen kan finde frem til den bedste løsning for jer. 

 • Jeg er ny i KRAP kan jeg få gavn af KRAP rådgivning?

  Det er ikke nødvendigt at have KRAP fuldt implementeret for at have gavn af KRAP-rådgivning. Fordi vi skræddersyer vores KRAP rådgivning til jeres organisations behov, kan alle få gavn af det.

KRAP er udviklet af PsykologCenteret og Lene Metner

Vores KRAP rådgivning er baseret på KRAP-teorien og metoderne, som er grundlagt og videreudviklet af PsykologCenteret og Lene Metner. Der har arbejdet med at udvikle og forfine KRAP metoderne gennem de sidste 20 år. KRAP er en metode til at håndtere konflikter og udfordringer på en konstruktiv og anerkendende måde og har vist sig at være effektiv i en række forskellige arbejdssituationer.

KRAP rådgivning i praksis

Vores KRAP rådgivere kan hjælpe organisationer med at anvende KRAP teorien og metoderne i praksis. De kan tilbyde vejledning og støtte i at identificere og håndtere konflikter og udfordringer på en effektiv og konstruktiv måde. Vores KRAP rådgivere kan tilpasse KRAP metoderne til forskellige arbejdssituationer og organisatoriske behov. De kan også hjælpe med at træne organisationens medarbejdere i at anvende KRAP metoderne i deres daglige arbejde.

Kontakt vores KRAP rådgivere

Kontakt vores erfarne KRAP rådgivere for mere information om, hvordan de kan hjælpe med at styrke jeres organisation og håndtere forandringer på en positiv og konstruktiv måde. Vi tilbyder skræddersyede KRAP rådgivningsforløb, der kan tilpasses jeres specifikke behov og udfordringer. Vi vil arbejde tæt sammen med jer for at få en god forståelse af jeres udfordringer og behov og sørge for at tilpasse vores rådgivning til netop jeres organisation.