Vi åbner igen mandag kl. 08:00

Psykologcentret KRAP

86 60 11 71

Kurv

Menu

Kurser

Søg

Kontakt

Kurv

06/06/2017

Mit Kontor – del 4

I dag er vi på besøg i Skive hos Tinna Winther Olesen, psykolog og leder…

Tinna på kontor mit kontor

I dag er vi på besøg i Skive hos Tinna Winther Olesen, psykolog og leder af Ungerådgivningen i Skive

Glæden i hverdagen

På Tinnas kontor i Skive – et kontor, som hun deler med Camilla Winther – er der lyst, let og en afslappet atmosfære med KRAP-farver, stearinlys og små billeder i rammer holdt i de gladere farver med små japanere i gule kimonoer og en flamingo i lyserød med det ene ben trukket op i en graciøs positur.

Et skilt lige over samtalebordet bærer en opfordring på engelsk til beskueren om at huske at få glæden med i hverdagen: ’Do what makes you happy everyday’.

Glæden og optimistismen, der udgår fra kontorets vægge tager kontorets indehaver også gerne på sig:

– Jeg tror dem, der kender mig, vil beskrive mig som et glad og positivt menneske, siger Tinna Olsen med et smil.

Tinna blev uddannet psykolog i 2014 fra Aalborg Universitet. I 2013 var hun i praktik på PsykologCentret i Viborg & Skive, hvor hun blandt andet var med til at starte Ungerådgivningen i Skive op.

Og særligt unge mennesker har Tinnas interesse:
-Det er en spændende periode. Der sker så meget i de år, hvor man går fra barn til voksen, som hun siger.

Mennesket i verden og verdenen i mennesket

Tinna fortæller om sin motivation for at blive psykolog, at hun altid har følt en naturlig nysgerrighed for, hvordan mennesker oplever verden forskelligt og uddyber:

-Jeg er nok konfliktmæglertypen, der gerne vil lindre og forbedre. Jeg tror ikke, der er noget, jeg er bange for i den menneskelige psyke, forklarer Tinna Olsen.

Udover samtaler har Tinna også supervision af de psykologistuderende, der er tilknyttet Ungerådgivningen.

Det er en opgave, hun ligeledes sætter stor pris.

Meget snart må hun dog holde en pause fra denne og de andre opgaver på PsykologCentret, da en barsel venter lige rundt om hjørnet.

Tinna er bosat i Nordjylland med sin mand og søn på tre år, og den sidste klargøring til ankomsten af det nye barn er noget af det, Tinna vil tage fat på, når hun går på barsel.

Fritiden bruges hovedsageligt i gode venners selskab eller med familien. Ellers er natur, sommerhus og en skyfri himmel med en varm og glødende sol lige sagen, når Tinna holder fri fra psykologien.

Bliv klogere på..