Vi har åbent i dag fra 08:00 - 15:30

KRAP logo

86 60 11 71

Kurv
Menu
Kurser
Søg
Kontakt
Kurv

Udvikler mennesker

Lær KRAP’sk på vores temadage

Få et tættere samarbejde og brug den positive synergi. Udvikl jeres faglige og personlige kompetencer med KRAP temadag/e. På vores KRAP temadage kan vi hjælpe jer i gang med at få skabt et endnu bedre samarbejde.

Book KRAP temadag

KRAP temadag forklaret på 44 sek

KRAP's anbefalinger

Læs og se vores anbefalinger fra kursister

deltager i KRAP KLAR

På KRAP – KLAR uddannelsen blev jeg bevidst om, at jeg også skal huske at passe på mig selv som leder. Undervejs i uddannelsen blev jeg klogere på mig selv , egne grundtanker, handlemønstre og låste antagelser. Jeg lærte at gå over broen uden baggage, og at ansvaret for et godt følgeskab er en fælles opgave for både medarbejderne og lederen.  

Deltaget i KRAP-supervision

Super tilfredse bruger af KRAP supervision

Vi har fået supervision af Maria. Maria er med til at gøre rummet trygt for os at være i. Hun holder den ramme, der er omkring supervision. Der er altid opfølgning på det sidste, så der ikke er noget, der bliver tabt. Maria udstråler stor omsorg og faglighed, som er med til at vi føler os godt passet på og tør at kigge indad. Vi går altid fra supervisionen med håndgribelige redskaber og med ekstra energi, så vi kan gå med over broen og møder hinanden, kvinderne og børnene anderledes. F.eks. kan vi i starten af supervision føle os fastlåst ift. vores tilgang til én kvinde, hvorefter vi går derfra med nye øjne på den kvinde og hendes livssituation og vi får ny viden således vi bliver bedre klædt på til at hjælpe hende. Vi bliver samtidig styrket i vores egen faglighed ved at Maria formår at fremhæve det vi kan og gør godt i
vores praksis, når vi ind imellem selv bliver i tvivl. KRAP er det gennemgående tema under supervisionen. Man behøver ikke at kende til KRAP i forvejen (have gennemgået uddannelsen inden supervision) for at kunne gøre brug af metoden og redskaberne ift. sig selv og kvinderne. Vi har især haft stor glæde af følgende skemaer i vores praksis: kognitiv sagsformulering, ressourceblomsten, sejlskibsgraf, konstruktiv forandring, ønskespejlet, kaoslinien, måltrappen og mine relationer.

Anvendt KRAP i mange år i daglig praksis

Vi har anvendt KRAP i mange år og det er Asgaards pædagogiske grundlag. I certificeringsprocessen fik vi øjnene op for at anvende KRAP i hele organisationen. Vi oplevede et rigtig godt samarbejde med certificeringskonsulenten og det var i det hele taget en meget givende proces fra ledelses- til medarbejderniveau. Eksempler hvor vi i dag anvender KRAP ud over det pædagogiske arbejde med borgerne kan f.eks. være til ansættelsessamtaler, sygesamtaler, trivsels/mussamtaler, sparringssamtaler, supervision og i udvikling af organisationen. Certificeringen er en synliggørelse af Asgaards måde at arbejde på

Deltaget på Mentoruddannelsen

På KRAP mentoruddannelse har vi først og fremmest fået et fagligt fundament i vores mentorrolle, fordi vi har fået en værktøjskasse til samtale med vores mentee’s. I praksis betyder det, at vi møder dem med en større anerkendende tilgang, idet vi er mere nysgerrige på deres vilkår og forudsætninger.

Deltaget på KLAR lederuddannelsen

KLAR har været med at udvide min indsigt ift. kognitiv, ressourcefokuseret og anerkendende ledelse og menneskesynet i KRAP har været med til at skabe et godt fundament i min personlige ledelsesstil i mødet med medarbejdere.

Deltaget på KLAR lederuddannelsen

KLAR lederuddannelsen har givet mig redskaber til at være mere klar og tydelig i mine budskaber, og styrket min kommunikation generelt.

Udvikler mennesker

Hvad er KRAP temadage

På vores skræddersyede KRAP-temadage anvender vi velafprøvede værktøjer til at udvikle både mennesker og organisationer. Med vores positive menneskesyn kan vi hjælpe jer videre i udviklingen.

Inspirerer til udvikling

Hvorfor vælge KRAP temadage

KRAP Temadage kan bidrage positivt til din organisations udvikling

Menneskesyn

Skab en sund kultur med et positivt menneskesyn, der er centralt på temadagene.

Harmonisk arbejdsplads

Temadage, der er tilrettelagt for at give jer redskaber til at skabe en harmonisk arbejdsplads.

Kommunikation

De bedste redskaber til at etablere en positiv, åben og kommunikativ samarbejdskultur

Udvikling

Værktøjer der giver jer kompetencer til at håndtere forandringer effektivt.

Kollegiale samarbejde

Forbedr det kollegiale samarbejde og øg produktiviteten med KRAP temadage

Ledelse

Få de bedste redskaber til at lede jeres medarbejdere på en positiv og inspirerende måde.

Få de rigtige værktøjer

Skræddersyede KRAP temadage

Vores dygtige KRAP specialister tilrettelægger jeres temadag eller dage, så de er tilpasset til jeres fagområde og målgruppe. Hvor I får de værktøjer og kompetencer, der er mest virksomme til at udvikle jeres arbejdsplads.

Hvor afholdes temadagene?

Fleksible KRAP Temadage

KRAP Temadagene, vi tilbyder, er fleksible og kan tilpasses til jeres ønsker og behov. Vi kan afholde det enten i jeres organisation, vores lokaler på PsykologCenteret, eller et helt tredje sted efter aftale.

Lotte kursus

Vores KRAP specialister

Med vores KRAP specialister kan du forvente en undervisning baseret på stor erfaring, faglig ekspertise og dygtig formidling. Den praktiske tilgang der involverer både ledere og medarbejdere i undervisningen

Lene Metner grundlægger af KRAP
Lene Metner
Adm. direktør, Aut. psykolog og partner
Maria Metner
Maria Metner
Aut. Psykolog og partner
Birgitte Holm Davidsen
Drift og HR direktør

Find svar på dine spørgsmål

 • Kan man printe skemaerne ud, så alt tekst kommer med?

  Det er en mulighed som Adobe tilbyder i deres program og af den grund kan det ikke printes ud. Vi har i flere skemaer lavet større felter og tænker at der i 99 % af tilfældene, vil man kunne holde sig indenfor rammerne.

 • Hvis jeg skriver tekst direkte ind i skemaerne på jeres hjemmeside, bliver det så gemt?

  Vi gemmer intet på siden og heller ikke på vores server, så alt er sendt.

 • Hvordan gemmes teksten i skemaerne ?

  Det kan være fordi at din Adobe reader ikke er opdateret, når den er opdateret, kan du med fordel gemme skemaerne lokalt inden du skrive i dem.

 • Kan jeg bruge en henvisning fra lægen hos jer?

  Vi tager desværre ikke i mod henvisninger fra lægen, men på www.sundhed.dk, kan du i søgefeltet søge de psykologer der tager i mod henvisninger frem, ved at skrive: psykolog med henvisning

 • Hvordan downloader jeg jeres KRAP skemaer?

  Du går ind under fanen KRAP på www.krap.com og herefter vælger du Download KRAP metoderne. Her kan du frit downloade vores skemaer.