Vi åbner igen mandag kl. 08:00

Psykologcentret KRAP

86 60 11 71

Kurv

Menu

Kurser

Søg

Kontakt

Kurv

Udvikler mennesker

Lær KRAP’sk på vores temadage

Få et tættere samarbejde og brug den positive synergi. Udvikl jeres faglige og personlige kompetencer med KRAP temadag/e. På vores KRAP temadage kan vi hjælpe jer i gang med at få skabt et endnu bedre samarbejde.

Book KRAP temadag

KRAP temadag forklaret på 44 sek

KRAP's anbefalinger

Læs og se vores anbefalinger fra kursister

KRAP mentoruddannelse

KRAP mentoruddannelse har lært mig vigtigheden af sagsafdækning – ikke straks at komme med løsninger og at anerkendende kommunikation er lige så vigtigt som jeg tænkte – eller måske mere. Det har været særligt virksomt at have tid på uddannelsen til at øve sig og diskutere eksemplerne. Det har været dejligt med materialerne i en KRAP-mappe samt KRAP-ungerådgivningsbogen.

KRAP mentoruddannelse

KRAP mentoruddannelse har lært mig hvor vigtigt det er at bruge hv-spørgsmål og turde at spørge ind – være nysgerrig. Det har været særlig virksomt at få skemaer som kan hjælpe mig til at afklare hvor den uge er.

KRAP mentoruddannelse

Jeg har på KRAP mentoruddannelse lært vigtigheden af at få lukket op for problemet – hvad kan den grundlæggende årsag være. Jeg har lært at gå over broen og få eleven til selv at sætte ord på sine udfordringer og herigennem selv tænkte i eventuelle muligheder. På uddannelsen har Marias formidling været særlig virksom – super formidler.

KRAP mentoruddannelse

Jeg har på KRAP mentoruddannelse lært at forholde mig til fakta fremfor hvad jeg tror. Jeg har lært hvor vigtigt det er at gå over broen frem for at komme med alle mine gode råd. Det har været den bedste beskrivelse af anerkendende tilgang, som jeg har mødt på et kursus.

KRAP mentoruddannelse

Jeg har på KRAP mentoruddannelse lært vigtigheden i at holde fast i den anerkendende tilgang, som fundament for læring og lært KRAP-metodens værktøjer som samtaleredskaber, der visualiserer udvikling. Jeg har samtidig lært hvor vigtigt det er at være nysgerrig på elevens perspektiv og blive der.

KRAP mentoruddannelsen

KRAPs mentoruddannelse har lært mig mange værktøjer til at komme tættere på mine elever og de udfordringer de ofte har med – samt muligheder for at arbejde videre med dem på en anden ressourcefokuseret måde. Det har været særlig virksomt med mestringsanalyse, søjlerne og den kognitive sagsformulering og virksomt med veksling mellem undervisning og gruppearbejde. Dejligt med eksempler fra praksis.

2 personer udfylder KRAP skema

Udvikler mennesker

Hvad er KRAP temadage

På vores skræddersyede KRAP-temadage anvender vi velafprøvede værktøjer til at udvikle både mennesker og organisationer. Med vores positive menneskesyn kan vi hjælpe jer videre i udviklingen.

Inspirerer til udvikling

Hvorfor vælge KRAP temadage

KRAP Temadage kan bidrage positivt til din organisations udvikling

Menneskesyn

Skab en sund kultur med et positivt menneskesyn, der er centralt på temadagene.

Harmonisk arbejdsplads

Temadage, der er tilrettelagt for at give jer redskaber til at skabe en harmonisk arbejdsplads.

Kommunikation

De bedste redskaber til at etablere en positiv, åben og kommunikativ samarbejdskultur

Udvikling

Værktøjer der giver jer kompetencer til at håndtere forandringer effektivt.

Kollegiale samarbejde

Forbedr det kollegiale samarbejde og øg produktiviteten med KRAP temadage

Ledelse

Få de bedste redskaber til at lede jeres medarbejdere på en positiv og inspirerende måde.

Få de rigtige værktøjer

Skræddersyede KRAP temadage

Vores dygtige KRAP specialister tilrettelægger jeres temadag eller dage, så de er tilpasset til jeres fagområde og målgruppe. Hvor I får de værktøjer og kompetencer, der er mest virksomme til at udvikle jeres arbejdsplads.

To personer har en dialog

Hvor afholdes temadagene?

Fleksible KRAP Temadage

KRAP Temadagene, vi tilbyder, er fleksible og kan tilpasses til jeres ønsker og behov. Vi kan afholde det enten i jeres organisation, vores lokaler på PsykologCenteret, eller et helt tredje sted efter aftale.

Lotte der afholder kursus

Vores KRAP team

Med vores specialister kan du forvente en undervisning baseret på stor erfaring, faglig ekspertise og dygtig formidling. Den praktiske tilgang der involverer både ledere og medarbejdere i undervisningen

Lene Metner grundlægger af KRAP
Lene Metner
Adm. direktør, Aut. psykolog og partner
Maria Metner
Maria Metner
Partner og Aut. Psykolog
Birgitte Holm Davidsen
Birgitte Holm Davidsen
Drift og HR direktør

Find svar på dine spørgsmål

 • Kan man printe skemaerne ud, så alt tekst kommer med?

  Det er en mulighed som Adobe tilbyder i deres program og af den grund kan det ikke printes ud. Vi har i flere skemaer lavet større felter og tænker at der i 99 % af tilfældene, vil man kunne holde sig indenfor rammerne.

 • Hvis jeg skriver tekst direkte ind i skemaerne på jeres hjemmeside, bliver det så gemt?

  Vi gemmer intet på siden og heller ikke på vores server, så alt er sendt.

 • Hvordan gemmes teksten i skemaerne ?

  Det kan være fordi at din Adobe reader ikke er opdateret, når den er opdateret, kan du med fordel gemme skemaerne lokalt inden du skrive i dem.

 • Kan jeg bruge en henvisning fra lægen hos jer?

  Vi tager desværre ikke i mod henvisninger fra lægen, men på www.sundhed.dk, kan du i søgefeltet søge de psykologer der tager i mod henvisninger frem, ved at skrive: psykolog med henvisning

 • Hvordan downloader jeg jeres KRAP skemaer?

  Du går ind under fanen KRAP på www.krap.com og herefter vælger du Download KRAP metoderne. Her kan du frit downloade vores skemaer.