Vi åbner igen mandag kl. 08:00

Psykologcentret KRAP

86 60 11 71

Kurv

Menu

Kurser

Søg

Kontakt

Kurv

Et bedre samarbejde?

Harmonisk arbejdskultur med KRAP

KRAP forløb og kurser hjælper jer med at opnå succes og skabe positive forandringer i jeres organisation. Vi hjælper også teams til at opdage jeres sande styrke, nå jeres fælles mål og få skabt et harmonisk samarbejde.

Bestil skræddersyet kursus

KRAP særligt tilrettelagte kurser forklaret på 44 sek

KRAP's anbefalinger

Læs og se vores anbefalinger fra kursister

KRAP mentoruddannelse

KRAP mentoruddannelse har lært mig vigtigheden af sagsafdækning – ikke straks at komme med løsninger og at anerkendende kommunikation er lige så vigtigt som jeg tænkte – eller måske mere. Det har været særligt virksomt at have tid på uddannelsen til at øve sig og diskutere eksemplerne. Det har været dejligt med materialerne i en KRAP-mappe samt KRAP-ungerådgivningsbogen.

KRAP mentoruddannelse

KRAP mentoruddannelse har lært mig hvor vigtigt det er at bruge hv-spørgsmål og turde at spørge ind – være nysgerrig. Det har været særlig virksomt at få skemaer som kan hjælpe mig til at afklare hvor den uge er.

KRAP mentoruddannelse

Jeg har på KRAP mentoruddannelse lært vigtigheden af at få lukket op for problemet – hvad kan den grundlæggende årsag være. Jeg har lært at gå over broen og få eleven til selv at sætte ord på sine udfordringer og herigennem selv tænkte i eventuelle muligheder. På uddannelsen har Marias formidling været særlig virksom – super formidler.

KRAP mentoruddannelse

Jeg har på KRAP mentoruddannelse lært at forholde mig til fakta fremfor hvad jeg tror. Jeg har lært hvor vigtigt det er at gå over broen frem for at komme med alle mine gode råd. Det har været den bedste beskrivelse af anerkendende tilgang, som jeg har mødt på et kursus.

KRAP mentoruddannelse

Jeg har på KRAP mentoruddannelse lært vigtigheden i at holde fast i den anerkendende tilgang, som fundament for læring og lært KRAP-metodens værktøjer som samtaleredskaber, der visualiserer udvikling. Jeg har samtidig lært hvor vigtigt det er at være nysgerrig på elevens perspektiv og blive der.

KRAP mentoruddannelsen

KRAPs mentoruddannelse har lært mig mange værktøjer til at komme tættere på mine elever og de udfordringer de ofte har med – samt muligheder for at arbejde videre med dem på en anden ressourcefokuseret måde. Det har været særlig virksomt med mestringsanalyse, søjlerne og den kognitive sagsformulering og virksomt med veksling mellem undervisning og gruppearbejde. Dejligt med eksempler fra praksis.

to personer har en behagelig samtale

Brug for andre metoder?

Et skræddersyet kursus eller forløb?

Har I brug for et KRAP-kursus eller forløb, der er målrettet jeres specifikke målgruppe, ønsker og behov. Skræddersyede kurser og forløb tilpasses jeres fagspecifikke viden, så I får det faglige indhold I har behov for.

KRAP skaber udvikling

Hvorfor vælge et skræddersyet forløb?

KRAP kan have en positiv indvirkning på organisationen på flere måder

Menneskesyn

Skræddersyede KRAP-kurser skaber en sund kultur med positivt menneskesyn.

Konflikthåndtering

KRAP-hjælp udvikler konstruktiv konflikthåndtering efter organisationens behov.

Kommunikation

Åben kommunikation i KRAP-kurser giver mere effektive arbejdspladser.

Forandringer

KRAP kurser kan hjælpe med at implementere effektive forandringsprocesser

Godt samarbejde

Anerkendende og ressourcefokuseret tilgang forbedrer samarbejde og produktivitet

Ledelseskompetencer

KRAP metoderne kan styrke ledelseskompetencer og konflikthåndtering.

Hvordan sker planlægningen?

Skræddersyede KRAP forløb eller kurser

Med et skræddersyet KRAP-forløb, hjælper vores erfarne undervisere med at planlægge og implementere KRAP. I får adgang til de nødvendige ressourcer og færdigheder til at effektivt håndtere konflikter og udfordringer.

Hvor afholdes forløb og kurser?

Fleksible KRAP forløb og kurser

Vores KRAP forløb er fleksible og tilpasses jeres ønsker og behov. Vi kan komme til jer, eller I kan besøge vores lokaler i Skive eller Viborg. Vi er også åbne for at benytte et tredje sted, der passer bedst til jer.

Hvert 8. barn i Danmark har angst

Vores KRAP team

På PsykologCentret er vores specialister dygtige formidlere med stor praktisk og faglig viden. Både ledere, medarbejderes og deres egne erfaringer inddrages i undervisningen.

Lene Metner grundlægger af KRAP
Lene Metner
Adm. direktør, Aut. psykolog og partner
Maria Metner
Maria Metner
Partner og Aut. Psykolog
Peter Bilgrav Sørensen
Peter Bilgrav Sørensen
Partner og Aut. Psykolog
Birgitte Holm Davidsen
Birgitte Holm Davidsen
Drift og HR direktør
Søren Lund
Søren Lund
Aut. Psykolog
Mette Torp Mouritsen
Mette Torp Mouritsen
Aut. Psykolog og VISO-specialist
Henrik Dannevang
Henrik Dannevang
Pædagogisk konsulent og VISO-specialist
Karin Bakmand
Karin Bakmand
Specialpædagogisk konsulent og VISO-specialist
Steffan Fausing
Steffan Fausing
Pædagogisk konsulent og VISO-specialist
Claus Gravesen
Claus Gravesen
Pædagogisk konsulent og VISO-specialist
Søren Gytz Olesen
Søren Gytz Olesen
Pædagogisk konsulent
Camille Bach
Camilla Bach
Pædagogisk og socialfaglig konsulent, VISO-specialist og arbejdsmiljørepræsentant
Rikke Meedom
Rikke Meedom
Pædagogisk konsulent og VISO-specialist
Ninna Rieck Sørensen
Ninna Rieck Sørensen (Orlov)
Pædagogisk og socialfaglig konsulent og VISO-specialist
Peter Mikkelsen
Peter Mikkelsen
Psykolog og VISO-specialist
Bjarne Friis Pedersen
Bjarne Friis Pedersen
konsulent, VISO-specialist og konfliktmægler
Tilde-Birk
Tilde Birk
Pædagogisk konsulent og VISO-specialist
Rikke Holm
Rikke Holm
Psykolog
Pia Mohr Laursen
Pia Mohr Laursen
Aut. psykolog og VISO-specialist
Gitte Henriksen
Gitte Henriksen
Pædagogisk konsulent og Marte Meo supervisor samt VISO-specialist
Malene Lillethorup
Malene Lillethorup
Psykolog og VISO

Ofte stillede spørgsmål

Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, sidder vi klar at hjælpe dig på 86601171 eller info@krap.com
 • Hvordan planlægges et særligt tilrettelagt KRAP kursus eller forløb?

  Vi skræddersyr vores kurser og forløb til den enkelte organisations ønsker og behov. Vores heltedrevne tilgang til personlig udvikling og erfarne undervisere og trænere sikrer, at vi kan hjælpe dit team med at opdage deres sande potentiale og opnå succes på en måde, der er tilpasset jeres organisation.

 • Hvad indeholder et særligt tilrettelagt KRAP kursus eller forløb?

  Vi tilpasser indholdet af vores kurser og forløb til netop jeres organisation, faglige ønsker og behov. Dette sikrer, at I får mest muligt ud af kurset eller forløbet.

 • Hvad koster et særligt tilrettelagt KRAP kursus eller forløb?

  Vi tilrettelægger vores kurser og forløb særligt til den enkelte organisations ønsker og behov, så prisen vil variere afhængigt af jeres specifikke krav. Kontakt os i dag for at høre mere om vores skræddersyede tilbud.

 • Hvor lang tid tager et særligt tilrettelagt KRAP kursus eller forløb?

  Vi tilpasser varigheden af vores kurser og forløb til den enkelte organisations faglige ønsker og behov, så det kan variere. Kontakt os for at høre mere om vores skræddersyede tilbud.

 • Jeg er ny i KRAP, kan jeg stadig få gavn af et særligt tilrettelagt KRAP kursus eller forløb?

  Ja, det er ikke nødvendigt at have forhåndskendskab til KRAP eller have KRAP fuldt implementeret for at få noget ud af et særligt tilrettelagt kursus eller forløb. Vi tilpasser indholdet til netop jeres behov og hjælper jer med at opdage jeres sande potentiale.

Vi sætter stor ære i at få indblik i jeres praksis.

Vi forstår, hvor vigtigt det er at have en god forståelse af jeres praksis, når vi udvikler vores særligt tilrettelagte KRAP-kursus, forløb eller temadage. Vi ønsker at sikre, at vores undervisning og træning er så relevant og virksom som muligt for jeres organisation og jeres specifikke ønsker.

Vores undervisere vil arbejde tæt sammen med jer for at få indblik i jeres daglige praksis og udfordringer. Dette vil give os mulighed for at tilpasse vores undervisning og træning til netop jeres behov og sikre, at I får den mest værdifulde og praktiske læring ud af vores KRAP-kursus, forløb eller temadage.

Vores tilgang sikrer, at I vil modtage undervisning og træning, som er nøje tilpasset jeres organisation, og som vil give jer de værktøjer og kompetencer, I har brug for at implementere og praktisere KRAP i jeres organisation. Med vores tilrettelagte KRAP-kursus, forløb eller temadage vil I opleve en høj grad af relevans og praksisnærhed, som vil gøre det nemt for jer at omsætte teorien til konkret handling i jeres daglige arbejde.

Vi vejleder jeg personligt

Vi tilrettelægger med udgangspunkt i jeres hverdag og I vil derfor blive godt klædt på til at implementere KRAP praksis fuldt ud i jeres organisation, efter kurset eller forløbet. 

Vores særligt tilrettelagte kurser og forløb

Selvom standardkurser og -forløb kan være effektive, kan de ikke altid opfylde de specifikke behov og mål for en organisation. Derfor tilbyder KRAP særligt tilrettelagte kurser og forløb, der er skræddersyet til at imødekomme netop jeres behov. Med KRAP tilgangen til personlig udvikling og erfarne team af undervisere og trænere, kan vi hjælpe dit team med at opdage deres sande potentiale og opnå succes på en måde, der er tilpasset jeres organisation. Kontakt os i dag for at høre mere om vores særligt tilrettelagte kurser og forløb.

Vores undervisere

Vores undervisere har ikke kun den faglige viden, men også en stor erfaring med at omsætte KRAP-teorien i praksis. De er dygtige formidlere og er i stand til at inddrage kursisternes praksis og erfaringer i undervisningen.

Hos os vil du blive undervist af eksperter indenfor deres fagområder, som er passionerede i arbejdet med KRAP og dedikerede til at hjælpe dig med at lære og udvikle dig selv. Vores undervisere kan give dig den støtte og vejledning, du har brug for, når du skal bruge KRAP-teorien i praksis, og de er altid klar til at besvare dine spørgsmål og give dig feedback på dit arbejde.

På vores kurser, uddannelser, temadage og særligt tilrettelagte forløb har undervisere forskellige socialfaglige baggrunde, herunder lærere, pædagoger, ergoterapeuter, psykologer, ledere, sygeplejersker og familierådgivere, samt KRAP-uddanelsen. Denne brede vifte af faglige kompetencer sikrer, at vores kursister kan lære fra forskellige perspektiver og opleve en varieret og spændende undervisning.