Vi har åbent i dag fra 08:00 - 15:30

KRAP logo

86 60 11 71

Kurv
Menu
Kurser
Søg
Kontakt
Kurv

Et bedre samarbejde?

Harmonisk arbejdskultur med KRAP

KRAP forløb og kurser hjælper jer med at opnå succes og skabe positive forandringer i jeres organisation. Vi hjælper også teams til at opdage jeres sande styrke, nå jeres fælles mål og få skabt et harmonisk samarbejde.

Bestil skræddersyet kursus

KRAP særligt tilrettelagte kurser forklaret på 44 sek

KRAP's anbefalinger

Læs og se vores anbefalinger fra kursister

deltager i KRAP KLAR

På KRAP – KLAR uddannelsen blev jeg bevidst om, at jeg også skal huske at passe på mig selv som leder. Undervejs i uddannelsen blev jeg klogere på mig selv , egne grundtanker, handlemønstre og låste antagelser. Jeg lærte at gå over broen uden baggage, og at ansvaret for et godt følgeskab er en fælles opgave for både medarbejderne og lederen.  

Deltaget i KRAP-supervision

Super tilfredse bruger af KRAP supervision

Vi har fået supervision af Maria. Maria er med til at gøre rummet trygt for os at være i. Hun holder den ramme, der er omkring supervision. Der er altid opfølgning på det sidste, så der ikke er noget, der bliver tabt. Maria udstråler stor omsorg og faglighed, som er med til at vi føler os godt passet på og tør at kigge indad. Vi går altid fra supervisionen med håndgribelige redskaber og med ekstra energi, så vi kan gå med over broen og møder hinanden, kvinderne og børnene anderledes. F.eks. kan vi i starten af supervision føle os fastlåst ift. vores tilgang til én kvinde, hvorefter vi går derfra med nye øjne på den kvinde og hendes livssituation og vi får ny viden således vi bliver bedre klædt på til at hjælpe hende. Vi bliver samtidig styrket i vores egen faglighed ved at Maria formår at fremhæve det vi kan og gør godt i
vores praksis, når vi ind imellem selv bliver i tvivl. KRAP er det gennemgående tema under supervisionen. Man behøver ikke at kende til KRAP i forvejen (have gennemgået uddannelsen inden supervision) for at kunne gøre brug af metoden og redskaberne ift. sig selv og kvinderne. Vi har især haft stor glæde af følgende skemaer i vores praksis: kognitiv sagsformulering, ressourceblomsten, sejlskibsgraf, konstruktiv forandring, ønskespejlet, kaoslinien, måltrappen og mine relationer.

Anvendt KRAP i mange år i daglig praksis

Vi har anvendt KRAP i mange år og det er Asgaards pædagogiske grundlag. I certificeringsprocessen fik vi øjnene op for at anvende KRAP i hele organisationen. Vi oplevede et rigtig godt samarbejde med certificeringskonsulenten og det var i det hele taget en meget givende proces fra ledelses- til medarbejderniveau. Eksempler hvor vi i dag anvender KRAP ud over det pædagogiske arbejde med borgerne kan f.eks. være til ansættelsessamtaler, sygesamtaler, trivsels/mussamtaler, sparringssamtaler, supervision og i udvikling af organisationen. Certificeringen er en synliggørelse af Asgaards måde at arbejde på

Deltaget på Mentoruddannelsen

På KRAP mentoruddannelse har vi først og fremmest fået et fagligt fundament i vores mentorrolle, fordi vi har fået en værktøjskasse til samtale med vores mentee’s. I praksis betyder det, at vi møder dem med en større anerkendende tilgang, idet vi er mere nysgerrige på deres vilkår og forudsætninger.

Deltaget på KLAR lederuddannelsen

KLAR har været med at udvide min indsigt ift. kognitiv, ressourcefokuseret og anerkendende ledelse og menneskesynet i KRAP har været med til at skabe et godt fundament i min personlige ledelsesstil i mødet med medarbejdere.

Deltaget på KLAR lederuddannelsen

KLAR lederuddannelsen har givet mig redskaber til at være mere klar og tydelig i mine budskaber, og styrket min kommunikation generelt.

Brug for andre metoder?

Et skræddersyet kursus eller forløb?

Har I brug for et KRAP-kursus eller forløb, der er målrettet jeres specifikke målgruppe, ønsker og behov. Skræddersyede kurser og forløb tilpasses jeres fagspecifikke viden, så I får det faglige indhold I har behov for.

KRAP skaber udvikling

Hvorfor vælge et skræddersyet forløb?

KRAP kan have en positiv indvirkning på organisationen på flere måder

Menneskesyn

Skræddersyede KRAP-kurser skaber en sund kultur med positivt menneskesyn.

Konflikthåndtering

KRAP-hjælp udvikler konstruktiv konflikthåndtering efter organisationens behov.

Kommunikation

Åben kommunikation i KRAP-kurser giver mere effektive arbejdspladser.

Forandringer

KRAP kurser kan hjælpe med at implementere effektive forandringsprocesser

Godt samarbejde

Anerkendende og ressourcefokuseret tilgang forbedrer samarbejde og produktivitet

Ledelseskompetencer

KRAP metoderne kan styrke ledelseskompetencer og konflikthåndtering.

Hvordan sker planlægningen?

Skræddersyede KRAP forløb eller kurser

Med et skræddersyet KRAP-forløb, hjælper vores erfarne undervisere med at planlægge og implementere KRAP. I får adgang til de nødvendige ressourcer og færdigheder til at effektivt håndtere konflikter og udfordringer.

Hvor afholdes forløb og kurser?

Fleksible KRAP forløb og kurser

Vores KRAP forløb er fleksible og tilpasses jeres ønsker og behov. Vi kan komme til jer, eller I kan besøge vores lokaler i Skive eller Viborg. Vi er også åbne for at benytte et tredje sted, der passer bedst til jer.

Vores KRAP specialister

På PsykologCentret er vores KRAP-specialister erfarne og dygtige formidlere med stor praktisk og faglig viden. Både ledere, medarbejderes og deres egne erfaringer inddrages i undervisningen.

Lene Metner grundlægger af KRAP
Lene Metner
Adm. direktør, Aut. psykolog og partner
Maria Metner
Maria Metner
Aut. Psykolog og partner
Peter Bilgrav Sørensen (Orlov til juni 2023)
Faglig direktør, Aut. psykolog og partner
Birgitte Holm Davidsen
Drift og HR direktør
Søren Lund
Aut. Psykolog
Mette Torp Mouritsen
Aut. Psykolog og VISO specialist
Trine Blomgreen
Specialpædagog og VISO specialist
Lotte Bilberg
Aut. Psykolog
Henrik Dannevang
Pædagogisk konsulent og VISO specialist
Karin Bakmand
Specialpædagogisk konsulent og VISO specialist
Steffan Fausing
Pædagogisk konsulent og VISO-specialist
Claus Gravesen
Pædagogisk konsulent og VISO specialist
Søren Gytz Olesen
Pædagogisk konsulent
Camilla Bach
Pædagogisk- og socialfaglig konsulent, VISO specialist og arbejdsmiljørepræsentant
Rikke Meedom
Pædagogisk konsulent og VISO specialist
Ninna Rieck Sørensen
Pædagogisk- og socialfaglig konsulent samt VISO specialist
Marie Landbo Ryltoft
Psykolog
Peter Mikkelsen
Psykolog og VISO specialist
Bjarne Friis Pedersen
konsulent, VISO-specialist og konfliktmægler
Tilde Birk
Pædagogisk konsulent og VISO specialist
Søren Bech Sanderhoff
Aut. psykolog og VISO-specialist
Gitte Bach Dombernowsky
Aut. Psykolog
Rikke Holm
Psykolog
Frederikke Feld-Bonde
Psykolog
Billed af medarbejderen er på vej
Julie Kordovsky
Organisationspsykolog
Pia Mohr Laursen
Aut. psykolog
Kirsten Hansen
VISO specialist og pædagogisk konsulent
Gitte Henriksen
Pædagogisk konsulent og Marte Meo supervisor samt VISO specialist
Malene Lillethorup
Psykolog og VISO

Ofte stillede spørgsmål

Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, sidder vi klar at hjælpe dig på 86601171 eller info@krap.com
 • Hvordan planlægges et særligt tilrettelagt KRAP kursus eller forløb?

  Vi skræddersyr vores kurser og forløb til den enkelte organisations ønsker og behov. Vores heltedrevne tilgang til personlig udvikling og erfarne undervisere og trænere sikrer, at vi kan hjælpe dit team med at opdage deres sande potentiale og opnå succes på en måde, der er tilpasset jeres organisation.

 • Hvad indeholder et særligt tilrettelagt KRAP kursus eller forløb?

  Vi tilpasser indholdet af vores kurser og forløb til netop jeres organisation, faglige ønsker og behov. Dette sikrer, at I får mest muligt ud af kurset eller forløbet.

 • Hvad koster et særligt tilrettelagt KRAP kursus eller forløb?

  Vi tilrettelægger vores kurser og forløb særligt til den enkelte organisations ønsker og behov, så prisen vil variere afhængigt af jeres specifikke krav. Kontakt os i dag for at høre mere om vores skræddersyede tilbud.

 • Hvor lang tid tager et særligt tilrettelagt KRAP kursus eller forløb?

  Vi tilpasser varigheden af vores kurser og forløb til den enkelte organisations faglige ønsker og behov, så det kan variere. Kontakt os for at høre mere om vores skræddersyede tilbud.

 • Jeg er ny i KRAP, kan jeg stadig få gavn af et særligt tilrettelagt KRAP kursus eller forløb?

  Ja, det er ikke nødvendigt at have forhåndskendskab til KRAP eller have KRAP fuldt implementeret for at få noget ud af et særligt tilrettelagt kursus eller forløb. Vi tilpasser indholdet til netop jeres behov og hjælper jer med at opdage jeres sande potentiale.

Vi sætter stor ære i at få indblik i jeres praksis.

Vi forstår, hvor vigtigt det er at have en god forståelse af jeres praksis, når vi udvikler vores særligt tilrettelagte KRAP-kursus, forløb eller temadage. Vi ønsker at sikre, at vores undervisning og træning er så relevant og virksom som muligt for jeres organisation og jeres specifikke ønsker.

Vores undervisere vil arbejde tæt sammen med jer for at få indblik i jeres daglige praksis og udfordringer. Dette vil give os mulighed for at tilpasse vores undervisning og træning til netop jeres behov og sikre, at I får den mest værdifulde og praktiske læring ud af vores KRAP-kursus, forløb eller temadage.

Vores tilgang sikrer, at I vil modtage undervisning og træning, som er nøje tilpasset jeres organisation, og som vil give jer de værktøjer og kompetencer, I har brug for at implementere og praktisere KRAP i jeres organisation. Med vores tilrettelagte KRAP-kursus, forløb eller temadage vil I opleve en høj grad af relevans og praksisnærhed, som vil gøre det nemt for jer at omsætte teorien til konkret handling i jeres daglige arbejde.

Vi vejleder jeg personligt

Vi tilrettelægger med udgangspunkt i jeres hverdag og I vil derfor blive godt klædt på til at implementere KRAP praksis fuldt ud i jeres organisation, efter kurset eller forløbet. 

Vores særligt tilrettelagte kurser og forløb

Selvom standardkurser og -forløb kan være effektive, kan de ikke altid opfylde de specifikke behov og mål for en organisation. Derfor tilbyder KRAP særligt tilrettelagte kurser og forløb, der er skræddersyet til at imødekomme netop jeres behov. Med KRAP tilgangen til personlig udvikling og erfarne team af undervisere og trænere, kan vi hjælpe dit team med at opdage deres sande potentiale og opnå succes på en måde, der er tilpasset jeres organisation. Kontakt os i dag for at høre mere om vores særligt tilrettelagte kurser og forløb.

Vores undervisere

Vores undervisere har ikke kun den faglige viden, men også en stor erfaring med at omsætte KRAP-teorien i praksis. De er dygtige formidlere og er i stand til at inddrage kursisternes praksis og erfaringer i undervisningen.

Hos os vil du blive undervist af eksperter indenfor deres fagområder, som er passionerede i arbejdet med KRAP og dedikerede til at hjælpe dig med at lære og udvikle dig selv. Vores undervisere kan give dig den støtte og vejledning, du har brug for, når du skal bruge KRAP-teorien i praksis, og de er altid klar til at besvare dine spørgsmål og give dig feedback på dit arbejde.

På vores kurser, uddannelser, temadage og særligt tilrettelagte forløb har undervisere forskellige socialfaglige baggrunde, herunder lærere, pædagoger, ergoterapeuter, psykologer, ledere, sygeplejersker og familierådgivere, samt KRAP-uddanelsen. Denne brede vifte af faglige kompetencer sikrer, at vores kursister kan lære fra forskellige perspektiver og opleve en varieret og spændende undervisning.