Vi har åbent i dag fra 08:00 - 15:30

Psykologcentret KRAP

86 60 11 71

Kurv

Menu

Kurser

Søg

Kontakt

Kurv

Inspirerer personalet

Et godt fællesskab med ny viden

Vil du inspirere dit personale og give dem ny viden på en fælles faglig platform? Vores skræddersyede KRAP-foredrag tilpasses netop jeres organisations behov og tilbyder refleksion ind i jeres praksisudvikling.

Book KRAP foredrag

KRAP foredrag forklaret på 35 sek

KRAP's anbefalinger

Læs og se vores anbefalinger fra kursister

KRAP mentoruddannelse

KRAP mentoruddannelse har lært mig vigtigheden af sagsafdækning – ikke straks at komme med løsninger og at anerkendende kommunikation er lige så vigtigt som jeg tænkte – eller måske mere. Det har været særligt virksomt at have tid på uddannelsen til at øve sig og diskutere eksemplerne. Det har været dejligt med materialerne i en KRAP-mappe samt KRAP-ungerådgivningsbogen.

KRAP mentoruddannelse

KRAP mentoruddannelse har lært mig hvor vigtigt det er at bruge hv-spørgsmål og turde at spørge ind – være nysgerrig. Det har været særlig virksomt at få skemaer som kan hjælpe mig til at afklare hvor den uge er.

KRAP mentoruddannelse

Jeg har på KRAP mentoruddannelse lært vigtigheden af at få lukket op for problemet – hvad kan den grundlæggende årsag være. Jeg har lært at gå over broen og få eleven til selv at sætte ord på sine udfordringer og herigennem selv tænkte i eventuelle muligheder. På uddannelsen har Marias formidling været særlig virksom – super formidler.

KRAP mentoruddannelse

Jeg har på KRAP mentoruddannelse lært at forholde mig til fakta fremfor hvad jeg tror. Jeg har lært hvor vigtigt det er at gå over broen frem for at komme med alle mine gode råd. Det har været den bedste beskrivelse af anerkendende tilgang, som jeg har mødt på et kursus.

KRAP mentoruddannelse

Jeg har på KRAP mentoruddannelse lært vigtigheden i at holde fast i den anerkendende tilgang, som fundament for læring og lært KRAP-metodens værktøjer som samtaleredskaber, der visualiserer udvikling. Jeg har samtidig lært hvor vigtigt det er at være nysgerrig på elevens perspektiv og blive der.

KRAP mentoruddannelsen

KRAPs mentoruddannelse har lært mig mange værktøjer til at komme tættere på mine elever og de udfordringer de ofte har med – samt muligheder for at arbejde videre med dem på en anden ressourcefokuseret måde. Det har været særlig virksomt med mestringsanalyse, søjlerne og den kognitive sagsformulering og virksomt med veksling mellem undervisning og gruppearbejde. Dejligt med eksempler fra praksis.

HandiKRAP kursus

Menneskesyn og metoder

Et særligt tilrettelagt foredrag?

Vores KRAP foredrag inkluderer emner som angst, konflikthåndtering, samarbejde og skolepotentiale. Vi tilbyder også introduktion til KRAP. Vores KRAP specialister skræddersyr foredragene efter jeres ønsker og behov.

Skræddersyet til jer

Hvorfor vælge KRAP foredrag

KRAP-rådgivning kan have en positiv indvirkning på organisationen på flere måder.

Menneskesyn

Få grundig forståelse af KRAPs menneskesyn og metoder.

Konflikthåndtering

KRAP foredrag kan dække angst, konflikthåndtering, samarbejde og skolepotentiale.

Stresshåndtering

Få redskaber til at håndtere og forebygge arbejdsrelateret stress.

Praksisnært

KRAP specialister bruger praksisnære eksempler og refleksion.

Inspiration

Inspirer personale og skab en fælles faglig platform

Arbejdskultur

Skab en mere positiv og konstruktiv arbejdskultur.

Hvad er relevant for jer?

Særligt tilrettelagte KRAP foredrag

KRAP Foredrag kan dække en bred vifte af emner som angst, konflikthåndtering, samarbejde, skolepotentiale, og kan tilpasses jeres specifikke behov. Få inspiration til at håndtere konflikter og udfordringer effektivt.

KRAP kursus viborg

Fleksibelt foredrag eller oplæg

Hvor i landet?

Vores KRAP foredrag er fleksible og kan afholdes hos jer, i vores lokaler på PsykologCenteret i Skive eller Viborg, eller et tredje sted, alt efter jeres ønsker og behov.

Briller og krap bøger

Levende foredrag

Vores KRAP team

Vores erfarne specialister er dygtige formidlere med stor faglig viden og praktisk erfaring. De inddrager både ledere og medarbejdere i foredraget, hvilket skaber engagerende og levende oplæg.

Lene Metner grundlægger af KRAP
Lene Metner
Adm. direktør, Aut. psykolog og partner
Maria Metner
Maria Metner
Partner og Aut. Psykolog
Birgitte Holm Davidsen
Birgitte Holm Davidsen
Drift og HR direktør
Peter Bilgrav Sørensen
Peter Bilgrav Sørensen
Partner og Aut. Psykolog

Ofte stillede spørgsmål

Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, sidder vi klar at hjælpe dig på 86601171 eller info@krap.com
 • Hvordan planlægges et KRAP foredrag?

  KRAP er et menneskesyn og en tilgang til organisationsudvikling. KRAP metoderne er udviklet til at hjælpe med at håndtere konflikter og udfordringer på en ressourcefokuseret og anerkendende måde. KRAP kan inspirere din organisation til at forbedre samarbejdet, jeres kommunikation og kickstarte medarbejderes personlige og faglige KRAP udviklingsrejse.

 • Hvad indeholder et KRAP foredrag?

  Vi skræddersyer vores KRAP foredrag direkte til jeres organisation, jeres faglige  ønsker og behov. Dette gør i får mest muligt ud af foredraget.

 • Hvad koster et KRAP foredrag?

  Vi tilrettelægger vores KRAP foredrag særligt til den enkelte organisations ønsker og faglige behov. Du er velkommen til at kontakte os ganske uforpligtende, så vi sammen kan finde den bedste løsning for jeres organisation.

 • Hvor lang tid tager et KRAP foredrag?

  Vi tilrettelægger vores KRAP fordrag specielt til den enkelte organisations  faglige ønsker og behov. Derfor kan vi ikke give dig et standardsvar, og du er selvfølgelig altid  velkommen til at kontakte os helt uforpligtende, så vi sammen kan finde frem til den bedste løsning for jer.

 • Jeg er ny i KRAP kan jeg få gavn af et KRAP foredrag?

  Det er ikke nødvendigt at have  forhåndskendskab til KRAP, eller have KRAP fuldt implementeret for at få noget ud af et foredrag. Vi skræddersyer foredraget – så det i mødekommer jeres organisations behov, så alle får noget med hjem fra foredraget 

   

Særligt tilrettelagte KRAP Foredrag – Skab Fælles Faglig Platform og inspirerer dine medarbejdere

Hvis du ønsker at inspirere dit personale og give dem ny viden på en fælles faglig platform, kan vores skræddersyede KRAP-foredrag tilpasses netop jeres organisations behov og tilbyde refleksion ind i jeres praksisudvikling. Vores KRAP specialister tilbyder et særligt tilrettelagt foredrag, der inkluderer emner som angst, konflikthåndtering, samarbejde og skolepotentiale og kan tilpasses til jeres specifikke behov.

Få Grundig Forståelse af KRAPs Menneskesyn og Metoder

KRAP er et menneskesyn og en tilgang til organisationsudvikling. Vores KRAP foredrag kan give jer en grundig forståelse af KRAPs menneskesyn og metoder. Vores specialister kan hjælpe jer med konflikthåndtering, give redskaber til at håndtere og forebygge arbejdsrelateret stress og skabe en mere positiv og konstruktiv arbejdskultur. Med praksisnære eksempler og refleksion vil I kunne blive inspireret til at forbedre jeres kommunikation og samarbejde.

Skræddersyet KRAP Foredrag – Relevant for Jer?

Vores KRAP foredrag kan dække en bred vifte af emner som angst, konflikthåndtering, samarbejde, skolepotentiale og meget mere, og kan tilpasses til netop jeres specifikke behov. Vi skræddersyer foredragene, så I kan få mest muligt ud af dem og få inspiration til at håndtere konflikter og udfordringer effektivt.