Vi har åbent i dag fra 08:00 - 15:30

KRAP logo

86 60 11 71

Kurv
Menu
Kurser
Søg
Kontakt
Kurv

Inspirerer personalet

Et godt fællesskab med ny viden

Vil du inspirere dit personale og give dem ny viden på en fælles faglig platform? Vores skræddersyede KRAP-foredrag tilpasses netop jeres organisations behov og tilbyder refleksion ind i jeres praksisudvikling.

Book KRAP foredrag

KRAP foredrag forklaret på 35 sek

KRAP's anbefalinger

Læs og se vores anbefalinger fra kursister

deltager i KRAP KLAR

På KRAP – KLAR uddannelsen blev jeg bevidst om, at jeg også skal huske at passe på mig selv som leder. Undervejs i uddannelsen blev jeg klogere på mig selv , egne grundtanker, handlemønstre og låste antagelser. Jeg lærte at gå over broen uden baggage, og at ansvaret for et godt følgeskab er en fælles opgave for både medarbejderne og lederen.  

Deltaget i KRAP-supervision

Super tilfredse bruger af KRAP supervision

Vi har fået supervision af Maria. Maria er med til at gøre rummet trygt for os at være i. Hun holder den ramme, der er omkring supervision. Der er altid opfølgning på det sidste, så der ikke er noget, der bliver tabt. Maria udstråler stor omsorg og faglighed, som er med til at vi føler os godt passet på og tør at kigge indad. Vi går altid fra supervisionen med håndgribelige redskaber og med ekstra energi, så vi kan gå med over broen og møder hinanden, kvinderne og børnene anderledes. F.eks. kan vi i starten af supervision føle os fastlåst ift. vores tilgang til én kvinde, hvorefter vi går derfra med nye øjne på den kvinde og hendes livssituation og vi får ny viden således vi bliver bedre klædt på til at hjælpe hende. Vi bliver samtidig styrket i vores egen faglighed ved at Maria formår at fremhæve det vi kan og gør godt i
vores praksis, når vi ind imellem selv bliver i tvivl. KRAP er det gennemgående tema under supervisionen. Man behøver ikke at kende til KRAP i forvejen (have gennemgået uddannelsen inden supervision) for at kunne gøre brug af metoden og redskaberne ift. sig selv og kvinderne. Vi har især haft stor glæde af følgende skemaer i vores praksis: kognitiv sagsformulering, ressourceblomsten, sejlskibsgraf, konstruktiv forandring, ønskespejlet, kaoslinien, måltrappen og mine relationer.

Anvendt KRAP i mange år i daglig praksis

Vi har anvendt KRAP i mange år og det er Asgaards pædagogiske grundlag. I certificeringsprocessen fik vi øjnene op for at anvende KRAP i hele organisationen. Vi oplevede et rigtig godt samarbejde med certificeringskonsulenten og det var i det hele taget en meget givende proces fra ledelses- til medarbejderniveau. Eksempler hvor vi i dag anvender KRAP ud over det pædagogiske arbejde med borgerne kan f.eks. være til ansættelsessamtaler, sygesamtaler, trivsels/mussamtaler, sparringssamtaler, supervision og i udvikling af organisationen. Certificeringen er en synliggørelse af Asgaards måde at arbejde på

Deltaget på Mentoruddannelsen

På KRAP mentoruddannelse har vi først og fremmest fået et fagligt fundament i vores mentorrolle, fordi vi har fået en værktøjskasse til samtale med vores mentee’s. I praksis betyder det, at vi møder dem med en større anerkendende tilgang, idet vi er mere nysgerrige på deres vilkår og forudsætninger.

Deltaget på KLAR lederuddannelsen

KLAR har været med at udvide min indsigt ift. kognitiv, ressourcefokuseret og anerkendende ledelse og menneskesynet i KRAP har været med til at skabe et godt fundament i min personlige ledelsesstil i mødet med medarbejdere.

Deltaget på KLAR lederuddannelsen

KLAR lederuddannelsen har givet mig redskaber til at være mere klar og tydelig i mine budskaber, og styrket min kommunikation generelt.

HandiKRAP kursus

Menneskesyn og metoder

Et særligt tilrettelagt foredrag?

Vores KRAP foredrag inkluderer emner som angst, konflikthåndtering, samarbejde og skolepotentiale. Vi tilbyder også introduktion til KRAP. Vores KRAP specialister skræddersyr foredragene efter jeres ønsker og behov.

Skræddersyet til jer

Hvorfor vælge KRAP foredrag

KRAP-rådgivning kan have en positiv indvirkning på organisationen på flere måder.

Menneskesyn

Få grundig forståelse af KRAPs menneskesyn og metoder.

Konflikthåndtering

KRAP foredrag kan dække angst, konflikthåndtering, samarbejde og skolepotentiale.

Stresshåndtering

Få redskaber til at håndtere og forebygge arbejdsrelateret stress.

Praksisnært

KRAP specialister bruger praksisnære eksempler og refleksion.

Inspiration

Inspirer personale og skab en fælles faglig platform

Arbejdskultur

Skab en mere positiv og konstruktiv arbejdskultur.

Hvad er relevant for jer?

Særligt tilrettelagte KRAP foredrag

KRAP Foredrag kan dække en bred vifte af emner som angst, konflikthåndtering, samarbejde, skolepotentiale, og kan tilpasses jeres specifikke behov. Få inspiration til at håndtere konflikter og udfordringer effektivt.

KRAP kursus viborg

Fleksibelt foredrag eller oplæg

Hvor i landet?

Vores KRAP foredrag er fleksible og kan afholdes hos jer, i vores lokaler på PsykologCenteret i Skive eller Viborg, eller et tredje sted, alt efter jeres ønsker og behov.

Briller og krap bøger

Levende foredrag

Vores KRAP specialister

Vores erfarne KRAP specialister er dygtige formidlere med stor faglig viden og praktisk erfaring. De inddrager både ledere og medarbejdere i foredraget, hvilket skaber engagerende og levende oplæg.

Lene Metner grundlægger af KRAP
Lene Metner
Adm. direktør, Aut. psykolog og partner
Maria Metner
Maria Metner
Aut. Psykolog og partner
Birgitte Holm Davidsen
Drift og HR direktør
Peter Bilgrav Sørensen (Orlov til juni 2023)
Faglig direktør, Aut. psykolog og partner
Lotte Bilberg
Aut. Psykolog

Ofte stillede spørgsmål

Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, sidder vi klar at hjælpe dig på 86601171 eller info@krap.com
 • Hvordan planlægges et KRAP foredrag?

  KRAP er et menneskesyn og en tilgang til organisationsudvikling. KRAP metoderne er udviklet til at hjælpe med at håndtere konflikter og udfordringer på en ressourcefokuseret og anerkendende måde. KRAP kan inspirere din organisation til at forbedre samarbejdet, jeres kommunikation og kickstarte medarbejderes personlige og faglige KRAP udviklingsrejse.

 • Hvad indeholder et KRAP foredrag?

  Vi skræddersyer vores KRAP foredrag direkte til jeres organisation, jeres faglige  ønsker og behov. Dette gør i får mest muligt ud af foredraget.

 • Hvad koster et KRAP foredrag?

  Vi tilrettelægger vores KRAP foredrag særligt til den enkelte organisations ønsker og faglige behov. Du er velkommen til at kontakte os ganske uforpligtende, så vi sammen kan finde den bedste løsning for jeres organisation.

 • Hvor lang tid tager et KRAP foredrag?

  Vi tilrettelægger vores KRAP fordrag specielt til den enkelte organisations  faglige ønsker og behov. Derfor kan vi ikke give dig et standardsvar, og du er selvfølgelig altid  velkommen til at kontakte os helt uforpligtende, så vi sammen kan finde frem til den bedste løsning for jer.

 • Jeg er ny i KRAP kan jeg få gavn af et KRAP foredrag?

  Det er ikke nødvendigt at have  forhåndskendskab til KRAP, eller have KRAP fuldt implementeret for at få noget ud af et foredrag. Vi skræddersyer foredraget – så det i mødekommer jeres organisations behov, så alle får noget med hjem fra foredraget 

   

Særligt tilrettelagte KRAP Foredrag – Skab Fælles Faglig Platform og inspirerer dine medarbejdere

Hvis du ønsker at inspirere dit personale og give dem ny viden på en fælles faglig platform, kan vores skræddersyede KRAP-foredrag tilpasses netop jeres organisations behov og tilbyde refleksion ind i jeres praksisudvikling. Vores KRAP specialister tilbyder et særligt tilrettelagt foredrag, der inkluderer emner som angst, konflikthåndtering, samarbejde og skolepotentiale og kan tilpasses til jeres specifikke behov.

Få Grundig Forståelse af KRAPs Menneskesyn og Metoder

KRAP er et menneskesyn og en tilgang til organisationsudvikling. Vores KRAP foredrag kan give jer en grundig forståelse af KRAPs menneskesyn og metoder. Vores specialister kan hjælpe jer med konflikthåndtering, give redskaber til at håndtere og forebygge arbejdsrelateret stress og skabe en mere positiv og konstruktiv arbejdskultur. Med praksisnære eksempler og refleksion vil I kunne blive inspireret til at forbedre jeres kommunikation og samarbejde.

Skræddersyet KRAP Foredrag – Relevant for Jer?

Vores KRAP foredrag kan dække en bred vifte af emner som angst, konflikthåndtering, samarbejde, skolepotentiale og meget mere, og kan tilpasses til netop jeres specifikke behov. Vi skræddersyer foredragene, så I kan få mest muligt ud af dem og få inspiration til at håndtere konflikter og udfordringer effektivt.