Vi har åbent i dag fra 08:00 - 15:30

Psykologcentret KRAP

86 60 11 71

Kurv

Menu

Kurser

Søg

Kontakt

Kurv

09/11/2020

Vigtigt samarbejde med SOSU Østjylland

Nu kan du tage KRAP-Demens uddannelsen. Det kræver indsigt at arbejde med mennesker med demenslidelse,…

2 ældre personer der går ned af en sti (Vigtigt samarbejde med SOSU Østjylland demens)

Nu kan du tage KRAP-Demens uddannelsen.

Det kræver indsigt at arbejde med mennesker med demenslidelse, og jobbet er krævende på mange områder. KRAPs anerkendende og ressourcefokuserede redskaber kan for alvor gøre en forskel for både de ældre selv og de ansatte, der arbejder med mennesker med demenslidelse.

For at hjælpe dette på vej, har vi på PsykologCentret indgået en aftale med SOSU Østjylland, som betyder, at sygeplejersker, terapeuter, ledere og medarbejdere med særlig interesse for demensområdet fremover kan undervises i KRAP. Der er tale om en certifikatuddannelse i Demens, og uddannelsen forener teori, håndterbare metoder og værktøjer der virker, og praksisfokus specifikt ift. Demenslidelser.

Formålet er at klæde de mennesker, der arbejder med mennesker med demenslidelse, bedst muligt på til det vigtige arbejde.
Alle deltagere gennemfører demenssimulation inden opstart af uddannelsen og har en fælles emotionel og faglig oplevelse, der er med til at sætte rammerne for forløbet. Uddannelsen har en varighed af 12 dage + demens simulation, og den gennemføres enten på skolerne i Silkeborg, Skanderborg eller Aarhus eller i den enkelte kommune.

Det er muligt at bestille et forløb til kommuner og gennemføre lokalt.

Du kan evt. ansøge om betaling eller tilskud fra kompetencefonden, herunder også KL’s kompetencefond.

Vil du vide mere så kontakt SOSU Østjylland på tlf. 87412626

Bliv klogere på..