Vi åbner igen mandag kl. 08:00

Psykologcentret KRAP

86 60 11 71

Kurv

Menu

Kurser

Søg

Kontakt

Kurv

01/05/2017

Mit kontor – del 2

Camilla Winthers kontor I dag er vi taget til Viborg for at kigge ind på…

Camilla Winthers kontor

I dag er vi taget til Viborg for at kigge ind på psykolog Camilla Winthers kontor. Her har Camilla indrettet sig med planter, levende lys og nogle små meget farvestrålende tegneseriefigurer fra Pixar-filmen Inderst Inde. Dem skal vi siden vende tilbage til.

Camilla blev i 2014 uddannet psykolog (cand. psych) fra Aarhus Universitet, men allerede i sin studietid, havde hun sin gang på PsykologCentret i kraft af sit arbejde som ungerådgiver i Ungerådgivningen i Skive.

Siden da er det blevet til både virksomhedspraktik og dernæst en ansættelse her i huset.

At hjælpe andre

Camilla fortæller, at for hende stammer drømmen om at blive psykolog tilbage fra en rigtig god oplevelse, hun som barn havde, da hun for første gang prøvede at være til børnepsykolog.

Oplevelsen blev hos hende og voksede efterhånden til et dybtfølt ønske om også selv en dag at kunne hjælpe andre. Og ønsket parret med med en bestandig interesse for mennesker tilsat lysten til at forsøge at forstå, hvordan vi fungerer, ledte hende alt sammen i retning mod psykologien.

I dag drømmer hun videre om psykologi og om på længere sigt at specialisere sig i kognitiv retning, komme til at arbejde med supervision, at holde kurser og meget mere.

Kontortid og fritid

Mens vi taler, står de små tegneseriefigurer ivrigt lyttende i vindueskammen. Camilla præsenterer dem med deres navne, som er: Glæde, Afsky, Frygt og Vrede. Karaktererne er med andre ord svære og nogle gange besværlige menneskelige følelser, der i filmens magiske univers får både krop og personlighed. Og særligt for børn, har Camilla oplevet, at figurerne er gode at have at tale om.

-De er noget, der er imellem os. Eksternalisering kan gøre det lettere at tale om svære følelser, fortæller hun.

Hvis ikke lige det er en psykologiske fagbog, der optager pladsen på natbordet, så kan det meget vel være at en god krimi er løbet med pladsen, hvis da ikke Camilla igen er draget på eventyr med Harry Potter eller er forsvundet helt ind i japanske Murakamis snurrige magisk-realistiske univers.

Ellers bruger Camilla det meste af tiden uden for kontoret i samvær med familie og venner.

Bliv klogere på..