Vi åbner igen mandag kl. 08:00

Psykologcentret KRAP

86 60 11 71

Kurv

Menu

Kurser

Søg

Kontakt

Kurv

30/04/2017

Mit kontor – del 1

Peter Bilgrav Sørensen Vi har taget kameraet med på tur, så du kan få et…

Mit kontor - del 1 Peter

Peter Bilgrav Sørensen

Vi har taget kameraet med på tur, så du kan få et kig ind på de mange forskelligt indrettede kontorer hos os i PsykologCentret i Viborg & Skive. I dag går turen forbi psykolog Peter Bilgrav Sørensen, der har kontor i Skive.

Peter har indrettet sit kontor som en hyggelig hule, sommerhusagtig med blandede ting og sager – lidt ligesom den Clic-Mix, der altid står klar på bordet, når man træder ind til en samtale.

Væggene er fuldt dekorerede med henholdsvis et Oluf Høst-maleri og store farvestrålende plakater af Tintin på eventyr i den vide verden. Plads er der også til et maleri af Skive lavet af konen, Majken, der er kunstner.

En tysk politibil fra barndommens tid holder stille i karmen ikke langt fra en solid og stovt Winston Churchill. Den store engelske statsmand med de mange citater er Peter særdeles glad for, og If you are going through hell keep going er hans yndlings-Churchill-citat.

Omme bagved kontorstolen står en ældre herre med hjemmelavet fiskestang og husker Peter på hans store passion for lakse-og-ørred-fiskeri, i fald han skulle have glemt den for en stund.

-At fiske er et godt break fra det, jeg ellers laver. Jeg kan godt lide at kende åen, hvor jeg fisker og vide, hvor fiskene står, fortæller Peter.

På bogreolen lunter søpapegøjer lunt afsted og kaster indimellem stjålne blikke op på den Metallica-billet, der hænger synlig til rette på opslagstavlen og fungerer som en god ’icebreaker’, som Peter siger – Ikke mindst når yngre mennesker træder ind af døren.

Samtalerne bliver taget ved tavlen meget lig et arbejdsmøde, hvor man er sammen om at få noget fra hånden.
-Det handler jo om at skabe refleksion hos folk, som Peter siger med den sidste slurk kaffe i koppen.

Bliv klogere på..