Vi har åbent i dag fra 08:00 - 15:30

Psykologcentret KRAP

86 60 11 71

Kurv

Menu

Kurser

Søg

Kontakt

Kurv

26/10/2021

Mike er Årets Eksterne KRAP’e

Mike arbejder med voksne udviklingshæmmede Den 30-årige Mike Wendelin fra Horsens er Årets Eksterne KRAP’e,…

Mike er Årets Eksterne KRAP’e billede 2

Mike arbejder med voksne udviklingshæmmede

Den 30-årige Mike Wendelin fra Horsens er Årets Eksterne KRAP’e, og det er kollegerne på Aktivitet og Fællesskab Islandsvej 17 i Horsens, der har indstillet ham til hæderen.

PsykologCentret har besluttet at give en lille anerkendelse til et menneske, der anvender KRAP i deres arbejde på en måde, der fortjener et ekstra skulderklap, og alle har kunnet indstille.

Det gjorde kollegerne på Islandsvej 17, og derfor fik Mike Wendelin forleden både blomster og chokolade. Han er stolt og glad, da PsykologCentret snakker med ham.

”Det er megadejligt! Jeg var stolt af bare at være nomineret, og da der var så utrolig mange gode nomineringer, så havde jeg ikke regnet med at vinde. Jeg blev så glad og overrasket,” siger Mike Wendelin.

Han arbejder med voksne udviklingshæmmede i et aktivitetstilbud, og han anvender KRAP på forskellige måder i det arbejde. Både som et reflekteringsværktøj i forhold til de udfordringer, som han må møde i sit arbejde, men også generelt i selve tilgangen til brugerne. Her spiller det anerkendende menneskesyn i KRAP en stor rolle.

”For mig er det ikke afgørende, om jeg arbejder med 4-kolonne skemaet eller Måltrappen. Det den anerkendende tilgang i KRAP, der virkelig tiltaler mig. Det gør en forskel for mennesker, når vi møder dem med et fokus på deres ressourcer,” siger han.

Mike Wendelin har også flere gange arrangeret temadage om KRAP på arbejdspladsen. Her bruger de ansatte en hel dag på at dykke dybere ned i KRAP som metode og dygtiggøre sig.

Stort tillykke til Mike med den nye titel

Bliv klogere på..