Vi åbner igen mandag kl. 08:00

Psykologcentret KRAP

86 60 11 71

Kurv

Menu

Kurser

Søg

Kontakt

Kurv

06/10/2022

Andre faggrupper har også glæde af KRAP 

Specialpædagogisk konsulent Karin Bakmand holdt oplæg KRAP kommer vidt omkring, og andre faggrupper end de…

Kirke udfra, andre faggrupper har også glæde af KRAP 

Specialpædagogisk konsulent Karin Bakmand holdt oplæg

KRAP kommer vidt omkring, og andre faggrupper end de mest gængse har også stor glæde af at kende til metoden. Derfor har specialpædagogisk konsulent Karin Bakmand holdt oplæg til præster og kirke- og kulturmedarbejdere i efteruddannelsen på Folkekirkens Uddannelses- og Videnscenter, og det fik en flot modtagelse. 

Karin fortalte om sine erfaringer med børn og unge med diagnoser i autismespekteret, og dagen var tænkt som en inspirationsdag for præster, der til daglig arbejder med børn og unge med særlige behov i konfirmandundervisningen og minikonfirmandundervisningen.  

Læs mere om vores specialister

“Det blev en helt fantastisk dag, hvor vi som præstekolleger sugede til os af baggrundsviden og helt konkrete råd, som i høj grad kan medvirke til at forebygge nogle af de udfordringer, disse børn og unge ellers kunne løbe ind i ved vores undervisning,” siger Henrik Vejlgaard Kristensen, der er sognepræst i Varde, og som deltog på dagen.

Han forklarer, at det i løbet af oplægget kom til at stå klart, at arbejdet med denne gruppe handler om at få et indblik i en verden, som vi andre ikke intuitivt har adgang til, da disse børn og unge ser og oplever verden anderledes.  

“Vi mødte hos Karin Bakmand en meget respektfuld formidling af vigtig viden. Vi oplevede en dyb respekt for mennesker med diagnose inden for autismespekteret og en respekt og forståelse for vort arbejde ind i dette felt som præster. Jeg vil ønske, at mange andre præster, der arbejder med dette område, kunne få glæde og gavn af Karins store erfaring og viden,” siger Henrik Vejlgaard Kristensen. 

Bliv klogere på..