Vi åbner igen mandag kl. 08:00

Psykologcentret KRAP

86 60 11 71

Kurv

Menu

Kurser

Søg

Kontakt

Kurv

11/02/2022

Send kærlighed til dine omgivelser

Anerkendelse får mennesker til at vokse. I dag er det Valentines Dag, og der deles…

Valentines-Dag, Send kærlighed til dine omgivelser

Anerkendelse får mennesker til at vokse.

I dag er det Valentines Dag, og der deles traditionen tro blomster, chokolade og andre kærlighedsgaver mellem udkårne, men husk at kærlighed er mere end et forhold mellem to mennesker. Alle mennesker har behov for at føle sig anerkendt og holdt af, og der er mange måder at vise din kærlighed på.

I dag kan du derfor med fordel sende en masse kærlighed ud til dine omgivelser. Gør det til din opgave i dag at møde verden kærligt – den gode nyhed er, at det får du også selv en masse godt ud af.

Ros en kollega, der har gjort noget særligt godt. Saml noget affald op, som du finder på gaden og put det i skraldespanden, tilbring tid med dine børn i nærvær og nysgerrighed og følg en ældre dame over gaden.
Det er de små ting, der bidrager til det store billede af trivsel i et menneskes liv. Og hvem ved – måske var det netop din anerkendende og kærlige gestus, der gjorde, at et menneske i dag fik en meget bedre dag end uden din anerkendelse.

Mennesker vokser i anerkendelse. Det ved vi i KRAP, hvor vi aktivt anvender anerkendelsen som et redskab til at hjælpe mennesker med at få øje på de områder, hvor deres ressourcer er, og hvor de kan udvikle sig og vokse.

Men du behøver ikke være hverken pædagog, socialrådgiver eller psykolog for at bidrage til at lade anerkendelse og en positiv ånd sprede sig som ringe i vandet.

Giv gerne din udkårne chokolade i dag, hvis du har lyst – men del også din kærlighed og anerkendelse ud til endnu flere end en. For hver gang du anerkender et andet menneske positivt, anerkender du også dig selv positivt.

I dag er en hel dag dedikeret til at fejre kærlighed. Lad os gå ud og møde hinanden kærligt og anerkendende.

Det betaler sig. For dig. For mig. For os alle.

Bliv klogere på..