Vi åbner igen mandag kl. 08:00

Psykologcentret KRAP

86 60 11 71

Kurv

Menu

Kurser

Søg

Kontakt

Kurv

Maria Metner

Partner og Aut. Psykolog

Maria Metner

Om mig

Jeg er uddannet psykolog (cand.psych) i 2019, autoriseret og medlem af Dansk Psykologforening.

Jeg har været tilknyttet PsykologCentret siden oktober 2015 og jeg beskæftiger mig primært med samtaleterapi, supervision, rådgivning og undervisning, alt baseret på KRAP (Kognitiv, Ressourcefokuseret og Anerkendende Praksis). Som terapeut er det særlig vigtigt for mig at mine klienter føler sig mødt i de udfordringer de oplever at have samt at de får redskaber til at tackle netop disse udfordringer. Det samme gør sig gældende i mine supervisioner, hvor jeg som supervisor er meget optaget af, at man som supervisand får noget brugbart og konkret med sig i det videre praksisarbejde.

Udover mit arbejde som terapeut, supervisor og underviser bruger jeg tid på at videreudvikle KRAP så vi hele tiden anvender det bedste af det der virker. Jeg er medforfatter til 2 af vores bøger i KRAP serien. Den første er ”KRAP ungerådgivning”, som udkom i 2018. Bogen handler om, hvordan man møder unge mennesker med udfordringer. Den anden er ”Kollegial KRAP-supervision”, som udkom i 2023. Denne bog giver en introduktion til, hvordan man med udgangspunkt i en række KRAP-redskaber og -metoder kan udvikle praksis gennem faglig supervision, vejledning og sparring. Desuden arbejder vi/jeg på nye og spændende projekter og bøger, som fagfolk løbende kan få glæde af.

Jeg har derudover en 2-årig efteruddannelse – dobbeltdiagnoseuddannelsen, som er en specialiseret uddannelse i forhold til arbejdet med mennesker med en dobbeltdiagnose (mennesker med misbrug og en eller flere psykiske lidelser)

Jeg tilbyder:

  • Samtaleterapi på et KRAPsk grundlag
  • Rådgivning/supervision af forældre i forbindelse med børn og unge
  • Supervision af fagpersonale, både individuelt eller i grupper – herunder også ledelsessupervision
  • Skematræning med fokus på at styrke brugen af KRAP-redskaberne
  • KRAP kurser og uddannelser
  • Temadage med KRAP som fundament