Vi åbner igen mandag kl. 08:00

Psykologcentret KRAP

86 60 11 71

Kurv

Menu

Kurser

Søg

Kontakt

Kurv

15/12/2023

KRAP til alle – året der gik

KRAP til alle Det er kernen af PsykologCentrets vigtige mission. Dag efter dag ser vi,…

Michala Prang Christensen

Af Michala Prang Christensen

Michala Prang Christensen"}" data-page="1" data-max-pages="1">
KRAP til alle

KRAP til alle

Det er kernen af PsykologCentrets vigtige mission. Dag efter dag ser vi, hvordan anvendelsen af KRAP transformerer, udvikler og skaber læring for både individer og organisationer. Med over 20 års erfaring bag os, har vi i PsykologCentret konstant udviklet på og udvidet KRAP, og denne rejse stopper ikke foreløbigt.

Høj efterspørgsel bød på flere KRAP’pere

2023 nærmer sig sin afslutning, og vi ser tilbage på et fantastisk år med stor efterspørgsel på vores evidensbaserede metoder. Vores kurser, foredrag, KRAP-supervision og KRAP-terapi har alle oplevet en enorm interesse. Den høje efterspørgsmål har tilladt os at byde en række nye dygtige KRAP’per velkommen i vores kreds. Udvælgelsen af vores nye kollegaer var svær, da vi havde over 200 kvalificerede kandidater, som gerne vil med ombord. Det var de små marginaler, der blev afgørende for valget. Nu er holdet sat, og de har alle gennemført vores specialuddannelse i PsykologCentrets interne uddannelsesprogram i de evidensbaserede KRAP-metoder, som overbygning på deres KRAP-praksis. Vi er fuldt udrustet til at byde 2024 velkommen.

Nye KRAP bøger på vej

Året 2023 markerede udgivelsen af vores eftertragtede nye bog ”Kollegial KRAP-supervision”. Vi er blevet helt blæst bagover af den overvældende modtagelse. Ligeledes kan vi se, at vores uddannelser i Kollegial KRAP-supervision profiterer af bogens udgivelse, idet den understøtter undervisningen rigtig godt.

Vi er begejstrede for at kunne afsløre, at 2024 bringer flere nye udgivelser, herunder ”KRAP i job”, og vores nye ledelsesbog ”KLAR-ledelse”, ligesom vi har flere spændende projekter i pipelinen.

Høj entusiasme og engagement på nye KRAP uddannelser

Året 2023 bød også på lanceringen af vores nye uddannelse, HandiKRAP, der blev modtaget med stor interesse og entusiasme fra vores engagerede kursister. Vi takker for, at så mange vil være med på præmissen om at gå fra Handicap til HandiKRAP, og sammen med os bane et nyt paradigme med en ressourcefokuseret vej for mennesker med ændrede grundvilkår.

En stor tak til alle KRAP-praktikere

Når vi kommer ud i hele Danmark, enten gennem PsykologCentrets yderlser eller som VISO-specialister for Social & Boligstyrelsen, på både børne- og voksenområdet, møder vi så mange fantastiske praktikere. Disse KRAP-praktikere griber PsykologCentrets evidensbaserede KRAP-metoder med fast greb, og gør en betydelig forskel for forskellige fokuspersoner, de arbejder med.

Så vi vil gerne runde året af med en kæmpe tak til alle jer KRAP’per, eksterne såvel som interne, som dagligt kæmper for at skabe trivsel, læring og udvikling med KRAP. Vi ser frem til at fortsætte samarbejdet med jer alle i 2024.

Bliv klogere på..