Vi har åbent i dag fra 08:00 - 15:00

Psykologcentret KRAP

86 60 11 71

Kurv

Menu

Kurser

Søg

Kontakt

Kurv

13/11/2023

Eneudbyder af den evidensbaserede KRAP-metode

Danmarks eneste udbyder af den evidensbaserede KRAP-metode Vi kan med stolthed sige, at PsykologCentret er…

PsykologCentret er eneudbyder af evidensbaseret KRAP

Danmarks eneste udbyder af den evidensbaserede KRAP-metode

Vi kan med stolthed sige, at PsykologCentret er Danmarks eneste udbyder af den evidensbaseret KRAP-metode. Det betyder, at når du vælger os, så vælger du tryghed til.

Vi har evidens for, at vores metoder virker – og vi er de eneste KRAP-udbydere, der kan tilbyde dig metoder, der har været underkastet en evidensundersøgelse.

Hvad er KRAP?


KRAP står for Kognitiv, Ressourcefokuseret, Anderkendende Praksis, og metoden er varemærkebeskyttet. Den evidensbaserede KRAP metode er skabt af PsykologCentrets adm. direktør og gennemgående forfatter til alle KRAP-bøgerne fra Dafolo, Lene Metner, I samarbejde med PsykologCentrets faglige direktør psykolog Peter Bilgrav, som også er forfatter til flere KRAP udgivelser. Læs mere om KRAP her.

Vi er alle specialuddannet i KRAP, og alle vores ansatte anvender dagligt KRAP i praksis. Vi prioriterer en høj faglighed. Vi formidler kun metoder og teorier, som vi har erfaring med, og som har virket for os. Mød hele vores team her.

Vi arbejder med alt fra terapi, supervision, kurser og organisationsudvikling til undervisning og foredrag. Vi er fagligt velfunderede og har specialer indenfor mange fagområder og denne faglighed anvender vi også i vores arbejde som VISO- specialister for Social og Boligstyrelsen på både børne og voksenområdet.

KRAP uddannelser og kurser

Du er altid velkommen til at ringe til os på 86601171 eller skrive til os på info@krap.com, hvis du vil have en uddybende snak om KRAP, vores uddannelser og kurser eller andre af vores specialist-ydelser.

Du kan også se vores udvalg af kurser og uddannelsesmuligheder her på siden.

Bliv klogere på..