Vi åbner igen mandag kl. 08:00

Psykologcentret KRAP

86 60 11 71

Kurv

Menu

Kurser

Søg

Kontakt

Kurv

Tina Berg

Pædagogisk og socialfaglig konsulent og VISO-specialist

Tina-Berg

Om mig:

Jeg er uddannet pædagog i 2002 fra Viborg Seminariet. Jeg har primært erfaring indenfor det specialiserede område, voksne med udviklingshæmning, opmærksomhedsforstyrrelser, autisme, udadreagerende adfærd, dom og forskellige psykiatriske tillægsdiagnoser. Jeg har også stor erfaring indenfor småbørnsområdet, hvor jeg har arbejdet med den tidlige indsats i et tæt samarbejde med både forældre og fagpersoner. Begge områder har jeg arbejdet med både i praksis, igennem ledelse, sparring, coaching og tilsyn.

Jeg har igennem tilden tilegnet mig viden om og arbejdet med KRAP, ICDP, neuropsykologi og -pædagogik, udviklingspsykologi og har bred erfaring i forhold til at være facilitator og tovholder i pædagogiske processer.

Jeg er meget optaget af den ressourcefokuserede tænkning, den systemiske tilgang og arbejdet med relationer ind i den pædagogiske praksis. Jeg er nysgerrig på andre mennesker, på deres tanker og ønsker og hvordan vi kan bruge den viden vi tilegner os igennem arbejde med afdækning, analyse og samarbejde ind i den pædagogiske praksis. Netop dette rummer KRAP mulighed for at gøre ved hjælp af evidensbaserede metoder, der direkte kan omsættes i praksis til gavn for den enkelte borger, det enkelte barn, familier og fagfolk.

Jeg tilbyder:

  • Pædagogiske udredninger og afdækninger, herunder VISO-sager
  • KRAP supervision
  • KRAP undervisning
  • Sparring og rådgivning af fagpersonale
  • Rådgivning og støtte til familier til børn og borgere med udfordringer