Vi åbner igen mandag kl. 08:00

Psykologcentret KRAP

86 60 11 71

Kurv

Menu

Kurser

Søg

Kontakt

Kurv

Rikke Holm

Psykolog

Rikke Holm

Om mig

Jeg er uddannet psykolog (cand.psych) fra Aalborg Universitet 2022 og medlem af Dansk Psykologforening.
Jeg har været tilknyttet PsykologCentret siden februar 2021, hvor jeg har været en aktiv del af Ungerådgivningen i Skive, og som jeg i dag er daglig leder for. Ungerådgivningen er et tilbud til unge i Skive kommune mellem 15 og 30 år, hvor de unge har mulighed for at få rådgivning og vejledning til, at håndtere de udfordringer, som de oplever i ungdomslivet. Som leder af Ungerådgivningen beskæftiger jeg mig med en stor del af Ungerådgivningens samtaler, og står yderligere for supervision og undervisning af vores rådgivere, med fokus på, at alle unge som kommer i Ungerådgivningen føler sig forstået, anerkendt og mødt i deres aktuelle situation.

I PsykologCentret beskæftiger jeg mig både med rådgivning og undervisning samt samtaleterapi og supervision, der er baseret på KRAP – en kognitiv, anerkendende og ressourcefokuseret tilgang. Som KRAP-psykolog er jeg særligt optaget af, at mine klienter og supervisander oplever at føle sig anerkendt og velmødt på deres tanker, følelser og oplevelser i et trygt rum, samt at de får hjælp gennem konkrete redskaber til at håndtere livets- eller faglige udfordringer der kan opstå i livet og supervisionsregi, med afsæt i de ressourcer den enkelte kommer med.

Før jeg blev tilknyttet PsykologCentret er jeg tidligere uddannet frisør, hvormed jeg har en bred erfaring indenfor samtaler med mennesker. Her har jeg oplevet, at det at lytte og anerkende andre mennesker med at møde dem netop hvor de er, børn/unge såvel som voksne, fordrer til psykologisk udvikling.

Jeg tilbyder: