Vi åbner igen mandag kl. 08:00

Psykologcentret KRAP

86 60 11 71

Kurv

Menu

Kurser

Søg

Kontakt

Kurv

Kristian Albæk Harritz

Pædagogisk og socialfaglig konsulent og VISO-specialist

Kristian Albæk Harritz

Om mig

Jeg er uddannet socialrådgiver (1999) fra Aalborg Universitet samt uddannet pædagog fra Viborg Seminariet 2002. Endvidere er jeg uddannet systemisk og narrativ samtaleterapeut fra DISPUK.

Jeg har erfaring som myndighedsrådgiver inden for, flygtninge/indvandrere og børne- og familieområdet, både med forbyggende foranstaltninger og anbringelser. Jeg har 14 års erfaring med familieterapi, dette både individuelt og i grupper samt i alle aldersgrupper.

Jeg er meget optaget af relationelle forbindelser – uanset om det er i en familie, en personale- eller ledergruppe. Menneskesynet er for mig afgørende i relationen if. en for en positiv udvikling. Mit menneskesyn er anerkendende og ressourcefokuseret.

Jeg har stor erfaring med det evidensbasserede familievejledningsprogram, De Utrolige År, hvor jeg har fungeret som gruppeleder for forældregrupper, uddannet nye gruppeledere, samt superviseret gruppeledere over hele Danmark. Målgruppen for De Utrolige År er børn og unge med udviklingsforstyrrelser og deres familier.

Desuden har jeg stor erfaring med mødeledelse, sagsstyring, kollegial sparring og supervision.

Jeg tilbyder:

· Undervisning i KRAP

· KRAP- Supervision til f.eks. plejefamilier, og personalegrupper

· Pædagogiske udredninger og afdækninger, herunder VISO– sager

· Samtaleforløb med børn, unge, voksne og familier

· Sparring og rådgivning til familier med sociale problemstillinger samt fagpersonale.