Vi åbner igen mandag kl. 08:00

Psykologcentret KRAP

86 60 11 71

Kurv

Menu

Kurser

Søg

Kontakt

Kurv

Henrik Dannevang

Pædagogisk konsulent og VISO-specialist

Henrik Dannevang

Om mig

Jeg er uddannet socialpædagog i 2003. Jeg har kognitiv efteruddannelse, dobbeltdiagnoseuddannelse samt diplomuddannelse. Er herudover uddannet coach. Jeg har siden 1995 arbejdet i den sociale sektor. Målgruppen har overvejende været psykiatri og misbrug. Er uddannet og har stor erfaring ift dobbeltdiagnoser og erfaring med at arbejde med kompleksiteten i og omkring borgere hvis livssituation kræver en høj grad af koordinering, imellem mange aktører fra mange forskellige systemer og faggrupper. Har stor erfaring med motivationsarbejde både direkte ift borgere og ift supervision og rådgivning af fagpersoner.

Har arbejdet med projekter indenfor demensområdet og har løst forskellige opgaver som dels projektleder , udviklingskonsulent og proceskonsulent.
Indenfor socialpsykiatrien har jeg erfaringer som aktør i arbejdet med stort set alle former for sociale tilbud herunder § 85-108-107-99-104. Jeg er VISO specialist indenfor voksenområdet.

Jeg tilbyder:

  • Supervision af forskellige faggrupper indenfor handicap, psykiatri, misbrug samt myndighedsområdet Kognitiv samtaleterapi – Voksne, unge og børn. (jeg har aktuelt ikke åben for tilgang af nye klienter).
  • Konsulentopgaver og projektarbejde .
  • Coaching på kognitivt grundlag (KRAP).
  • Procesfacilitering af forskellige opgaver .