Vi har åbent i dag fra 08:00 - 15:30

Psykologcentret KRAP

86 60 11 71

Kurv

Menu

Kurser

Søg

Kontakt

Kurv

29/05/2024

KRAP Praksiskonference 2024

For fagfolk som ønsker at inspirere og blive inspireret Det er med stor glæde, at…

KRAP Praksiskonference

For fagfolk som ønsker at inspirere og blive inspireret

Det er med stor glæde, at vi endnu engang inviterer til en dag med spændende oplæg, læringsrige workshops og inspirerende networking – alt med afsæt i de evidensbaserede KRAP-metoder.

PsykologCentrets KRAP Praksiskonference henvender sig til både erfarne og kommende KRAP-praktikere, som er nysgerrige efter at høre mere om de evidensbaserede KRAP-metoders brede anvendelsesspektrum og udviklingen inden for området.

Du vil få mulighed for at dele og tilegne dig viden indenfor KRAP, der kan berige og styrke din personlige praksis og professionelle værktøjskasse.

Key note speaker: Peter Andersen

Du kan glæde dig til et inspirerende oplæg af Peter Andersen, cand.pæd.soc. og direktør for forlag og kompetenceudvikling hos Dafolo og forfatter af bl.a. ”Psykologisk tryghed og kollektiv mestring” og ”Perspektiver på psykologisk tryghed”.

Psykologisk tryghed er overbevisningen om, at man ikke bliver straffet eller ydmyget for at komme med sine idéer, spørgsmål, tanker og fejl.

Psykologisk tryghed spiller en afgørende rolle på alle steder, hvor mennesker mødes, da det skaber fundamentet for åbenhed og ærlighed. Derfor kan psykologisk tryghed være med til at fremme og styrke trivsel, læring, engagement og motivation, og dermed styrke de inkluderende fællesskaber.

Vi glæder os i hvert fald til, at Peter Andersen vil gå i dybden med KRAP ind i en pædagogisk ramme og som udvikling af psykologisk tryghed.

Det praktiske

KRAP Praksiskonferencen 2024 finder sted den 2. oktober på Severin Kursuscenter i Middelfart. Der vil være forplejning samt gratis parkering hele dagen.

Køb billet i dag

Skal du med til KRAP Praksiskonferencen? Så skal du blot tilmelde dig her.

Inden den 1. juli, kan du købe din billet til vores Earlybird pris.

Birgitte Davidsen fortæller om KRAP Praksiskonferencen

Nedenfor kan du høre Drift og HR Direktør, Birgitte Davidsen, fortælle om KRAP Praksiskonferencen, og hvad du som deltager kan forvente af dagen.

Har du spørgsmål til Praksiskonferencen? Du er altid velkommen til at ringe til os på 86601171 eller sende os en mail på info@krap.com.

Bliv klogere på..