Vi åbner igen mandag kl. 08:00

Psykologcentret KRAP

86 60 11 71

Kurv

Menu

Kurser

Søg

Kontakt

Kurv

Engageret og dygtig aut. psykolog

Ansøgningsfrist
2024-05-09
Tid
37
Hvor
Viborg

I PsykologCentret får vi fortsat nye spændende opgaver ind ad døren. Derfor søger vi autoriserede Psykolog-kollegaer til vores fællesskab.

PsykologCentret er en landsdækkende privat virksomhed med kontorer i Viborg og Skive. Med 20 år bag sig, har PsykologCentret et solidt underlag og med høj faglig kvalitet løser vi opgaver indenfor en lang række områder som terapi, supervision, kursusvirksomhed, psykologiske undersøgelser, konsulentopgaver, organisationsopgaver, projektarbejde og så er vi VISO-leverandører for Socialstyrelsen på både børne og voksenområdet. Vores teoretiske tilgang er KRAP Kognitiv, Ressourcefokuseret, og Anerkendende Praksis, som er udviklet i PsykologCentret og vores tilgang tager afsæt i metoderne, beskrevet i vores KRAP-bøger, som er det grundlag, vi også laver vores kursusvirksomhed på. Læs mere om os på vores hjemmeside www.KRAP.com

Vi er en større organisation som har flere faggrupper udover psykologer repræsenteret. Vi har nu brug for nye psykolog-kollegaer for at kunne følge med efterspørgslen, og skabe plads også til vores mange udviklingsprojekter.

Vi søger profiler med interesse og kompetencer til en eller flere af disse delområder:

  • Terapi på vores kontorer i Viborg og Skive, børn, unge og voksne
  • Særlig viden ift. at indgå i løsning af spændende VISO-opgaver på en eller flere af fagområderne (på voksenområdet- autisme, ADHD, Udviklingshæmning, psykiske lidelser og misbrug og på børnesager autisme og ADHD)
  • Udredningsopgaver
  • Supervision af forskellige faggrupper, typisk pædagoger, lærere og myndighedspersoner
  • Indgå som underviser i vores undervisningsteam

Herudover, kan der være mange andre typer opgaver, alt efter hvilke kompetencer, du som vores nye kollega, har.

Egen bil og kørekort vil være en forudsætning for at kunne bestride stillingen, da der forekommer kørsel i flere opgavetyper.

Som ansat i PsykologCentret vil du få mulighed for at udvikle din psykologfaglige praksis, og du vil modtage supervision og blive oplært i vores metoder, samt få intern special-uddannelse i de evidensbaserede KRAP metoder og en KRAP-supervisoruddannelse.

Løn i henhold til kvalifikationer.

Hvis noget af ovenstående lyder interessant, og du har lyst til at være en del af vores spændende arbejdsplads, så kontakt Drift og HR- Direktør Birgitte Davidsen på 5151 3121, eller send ansøgning på e-mail til birgitte@krap.com hurtigst mulig.