Vi har åbent i dag fra 08:00 - 15:30

Psykologcentret KRAP

86 60 11 71

Kurv

Menu

Kurser

Søg

Kontakt

Kurv

Ungerådgivningen Skive

I et samarbejde med Skive kommune

Skive kommune logo

Det kan være svært at være ung og finde sin vej i livet. PsykologCentret i Skive tilbyder vi gratis ungerådgivning i samarbejde med Skive Kommune.

Hvis du er ung mellem 15 og 30 år, bosat i Skive kommune og har nogle udfordringer, du tumler med og gerne vil have hjælp til, så er du velkommen i Ungerådgivningen.

Hvis du ønsker et forløb i Ungerådgivningen, kan du møde op til en forsamtale tirsdage mellem kl. 16.00 -18.00 i PsykologCentret, Ågade 8 (på taget af Søndercentret). Fordel jer gerne mellem 16.00-18.00, så vi mindsker jeres ventetid til en forsamtale, der er oftest flest ventende kl. 16.00.

Når du har været til en forsamtale, vil du blive kontaktet og kan opstarte i forløb hos en af Ungerådgiverne. Et forløb består af fem samtaler. Samtalerne (udover visitations-samtalen) kan også foregå på alle hverdage i dagtimerne, en samtale varer 40-45 minutter.

Der afholdes også gruppeforløb i Ungerådgivningen, og hvis dine udfordringer passer til temaet til den kommende gruppe, vil du få tilbuddet om at deltage i et gruppeforløb. Gruppeforløbet foregår over seks gange og varer to timer pr. gang. Hvis du har spørgsmål til gruppeforløbet eller ønsker at deltage, er du også velkommen til at sende en mail til Ungerådgivningen.

Du vil i rådgivningen kunne få kvalificeret psykologisk hjælp i form af rådgivning eller kortere terapi-forløb. Du møder bare op i PsykologCentret og skal ikke være henvist. Du er velkommen til at medbringe en forælder, mentor, kæreste eller anden støtte til visitationssamtalen .

Ungerådgivningen er ganske gratis og helt anonym.

Det kan være, du har udfordringer vedrørende job, skole, selvværd, det sociale, familie eller måske har tankerne sat sig fast? Eller måske er det nogle helt andre ting, du gerne vil have hjælp til.
Vi ved, at alle kan have brug for nogen at tale med – og nogle gange kan det faktisk være rart, at det ikke er mor, far, bedstevennen eller kæresten – og der kan vi i Ungerådgivningen hjælpe.
Kom og lad os få en snak om det og om dine muligheder generelt

Har du spørgsmål i forbindelse med ungerådgivningen, er du velkommen til at kontakte os på info@krap.com

I ungerådgivningen kan du møde

Rikke holm fra Ungerådgivningen
Rikke Holm

Jeg er uddannet psykolog (cand.psych) fra Aalborg Universitet 2022 og har været tilknyttet Ungerådgivningen siden februar 2021.

  • Læs hvordan jeg kan hjælpe

    Gennem min egen ungdom og gennem psykologistudiet, har jeg erfaret, hvilke udfordringer og problemstillinger der kan fylde hos et ungt menneske, og hvor vigtigt det er, at man ikke står alene med det. Ligeledes har mit tidligere arbejde som frisør givet mig indsigt i, at det ikke er så vigtigt HVEM der lytter, men at man som ung ved, at der er andre der tager ens situation alvorligt og bliver anerkendt.

    Jeg tror på, at jeg gennem Ungerådgivningen, kan hjælpe den unge gennem disse udfordringer og problemstillinger denne står overfor, samt hjælpe med at finde en vej til at få indblik i de ressourcer og succeser der er til stede for den enkelte. Her er mit mål med samtalerne at skabe et fortroligt rum, hvor vi i fællesskab navigere mod en bedre ungdom, som er grundlaget for at komme godt videre i livet.
    Mobil. 49409759

August Valdemar Soja Broz Ungerådgivningen
August Valdemar Soja Broz

Jeg er psykologistuderende på Aarhus Universitet og har været en del af Ungerådgivningen siden april 2022.

  • Læs hvordan jeg kan hjælpe

    Det er ikke altid let at være ung. Ungdomsårene kan være præget af mange forskellige udfordringer og problemstillinger, store som små. Uanset hvad der fylder for dig, har jeg gennem mit studie og mine tidligere jobs set, at det kan være givende at dele det med en anden, der rummer og anerkender en, som man er.

    I et forløb med mig er samtalerummet først og fremmest dit, og vi arbejder derfor med det, du finder relevant. Undervejs kommer vi til at fokusere på, hvordan du mestrer livet og bestemte situationer, når tingene bliver svære. Jeg tror i den forbindelse på, at alle mennesker har ressourcer, de kan trække på – også selvom de ikke altid er til at få øje på. Ved at afdække og bringe dine ressourcer i spil arbejder vi i fællesskab mod at skabe grundlaget for et godt ungdomsliv.

Emilie Westergaard Bech
Emilie Westergaard Bech

Jeg er uddannet socialrådgiver i januar 2019. Både før, under og efter uddannelsen har jeg på forskellig vis beskæftiget mig med udsatte børn og unge samt deres familier. Aktuelt er jeg kandidatstuderende i Pædagogisk psykologi på Aarhus Universitet og har været tilknyttet Ungerådgivningen siden august 2022.

  • Læs hvordan jeg kan hjælpe

    Gennem tidligere jobs samt under mine uddannelser, har jeg erfaret, hvilke forskellige udfordringer unge mennesker kan have. Jeg har fået indsigt i, at alle mennesker er unikke og fortjener at føle sig hørt, taget alvorligt og anerkendt.

    I Ungerådgivningen vil jeg gøre mig umage for at skabe et fortroligt rum, hvor jeg fordomsfrit og nysgerrigt vil lytte til, hvad der fylder for den enkelte unge. Sammen skal vi undersøge, hvad der er på spil samt få øje på den unges ressourcer og styrker. Målet er, at den enkelte unge får redskaber og værktøjer til at skabe positiv forandring gennem egne ressourcer og dermed øget trivsel og mulighed for et godt ungdomsliv.

Mie Betzer Ungerådgivningen
Mie Betzer

Jeg er psykologistuderende på Aarhus Universitet og har været en del af Ungerådgivningen siden april 2023.

  • Læs hvordan jeg kan hjælpe

    Når du kommer til samtale hos mig i Ungerådgivningen, vil jeg gøre mit bedste for at skabe et tillidsfuldt rum og være i øjenhøjde med dig, så du kan føle dig tryg. Vores samtaler er altid et samarbejde og tager udgangspunkt i de problematikker du kommer med. I Ungerådgivningen, arbejder vi ud fra Krap’s principper, som har den fornemme opgave at være anerkendende i sin tilgang og finde frem til dine ressourcer. At have fokus på alt det vi kan som mennesker, gør at vi kan vokse og mestre livet på en mere hensigtsmæssig måde.

    Jeg har selv været ung og er mor til 2 teenagere og ved derfor at livet kan byde på mange forskellige udfordringer, men som heldigvis kan afhjælpes. Det kræver mod og viser samtidig en stor styrke, når man som ung spørger om hjælp. Jeg vil derfor glæde mig meget til at blive din kommende Ungerådgiver.

Anna Kitowska ungerådgiver
Anna Kitowska

Mit navn er Anna og jeg læser psykologi på Aalborg Universitet.

  • Læs hvordan jeg kan hjælpe

    Igennem egne livserfaringer har jeg oplevet, hvor svært det kan være at navigere gennem ungdommen og de kompleksiteter, der følger med. Mine egne erfaringer har motiveret mig til at hjælpe andre, og jeg har tidligere arbejdet bl.a. som anonym rådgiver i en frivillig organisation. Denne erfaring har styrket min forståelse for, hvor vigtigt det er at have nogen at tale med, særligt når man står over for udfordringer i ungdomsårene.

    Mit fokus som ungerådgiver er at møde dig, netop der hvor du er, og arbejde ud fra dine styrker og ressourcer. Jeg tror på, at alle har unikke kvaliteter, der kan være med til at skabe positiv forandring. Gennem vores samtaler vil jeg først og fremmest gør mit bedste for at vi to kan få et tillidsfuldt forhold, hvor du som ung kan dele dine tanker, bekymringer og glæder uden frygt for dom. Jeg er her for at lytte, støtte og hjælpe dig med at finde dine egne løsninger. Ingen udfordring er for stor eller for lille – det vigtigste er, at du føler dig hørt og forstået.

    Jeg ser frem til at møde dig i Ungerådgivningen.

Asger - ungerådgiveren
Asger Jensen

Jeg er psykologistuderende på Aarhus Universitet og har været en del af ungerådgivningen siden august 2023.

  • Læs hvordan jeg kan hjælpe

    Jeg er psykologistuderende på Aalborg Universitet og har været tilknyttet Ungerådgivningen som frivillig i 2020. Jeg er nu tilbage som praktikant.  
    Igennem mit studie har jeg erfaret, at der er mange udfordringer forbundet med at være ung, og har også selv oplevet, at ungdomslivet kan være vanskeligt.
    Jeg tror på, at det kan hjælpe at snakke med en udefrakommende, der kan være med til at afklare og kaste nyt lys på problematikker. Her kan jeg godt lide ungerådgivningens tankegang om at møde mennesker med en forståelse for, at det vi alle gør, når vi hver især møder forskellige udfordringer, er det bedste vi kan i situationen.  
    Mit mål med samtalerne er derfor at skabe et rum med anerkendelse af udforinger, og hvor der samtidig er fokus på styrker, fordi jeg tror på, at det er grundlaget for at komme godt videre.

Asger Jensen ungerådgiver
Frederik Krogh Hansen

Jeg er psykologistuderende på Aarhus Universitet og har været en del af ungerådgivningen siden august 2023.

  • Læs hvordan jeg kan hjælpe

    Jeg er psykologistuderende på Aarhus Universitet og har været en del af ungerådgivningen siden august 2023. Ungdomslivet er fyldt med udfordringer, problemer og bekymringer, som til tider kan være meget svære at håndtere og kan komme i vejen for de ting, vi ønsker for os selv og for vores ungdomsliv. Når mentale udfordringer af den ene eller anden art kommer i vejen for os, kan man få brug for hjælp (og det er også en del af at være ung!). Jeg har det udgangspunkt, at mennesker altid forsøger at få det bedste ud af deres liv. Heldigvis står vi ikke i vejen for os selv, fordi vi ikke kan eller vil løse vores problemer, men fordi vi ikke ved, hvordan. I et forløb hos mig vil vi være nysgerrige på, hvorfor man er havnet, som man er. Og allervigtigst vil vi arbejde med, hvordan de mange kompetencer og positive sider, vi alle har, kan bruges til at skabe et bedre liv for os selv.