Vi har åbent i dag fra 08:00 - 15:30

Psykologcentret KRAP

86 60 11 71

Kurv

Menu

Kurser

Søg

Kontakt

Kurv

Sanne Hansen

Pædagogisk og socialfaglig konsulent og VISO-specialist

Sanne Hansen

Om mig:

Jeg er uddannet pædagog i 2008 fra Professionshøjskolen Absalon i Slagelse. Endvidere er jeg uddannet supervisor, miljøterapeut og mentor, og jeg har diplommodul i LØFT og narrativ terapi.

Jeg har været tilknyttet PsykologCentret siden 2023, og beskæftiger mig primært med undervisning, supervision og VISO.

Gennem mit arbejde som socialpædagog har jeg en bred og alsidig viden og erfaring inden for det specialiserede og socialpædagogiske område, bl.a. fra heldagsskole, botilbud for unge og voksne med psykiske lidelser samt fra døgninstitution med udsatte børn og unge. Herudover har jeg erfaring som konsulent i et modningsprojekt under Socialstyrelsen for børn og unge med bekymrende skolefravær, hvor jeg, udover det individuelle terapeutiske arbejde med eleverne, har ydet supervision og pædagogisk rådgivning til skoleledelse, pædagogisk personale samt forældre.

Jeg har bred erfaring i arbejdet med børn og unge med opmærksomheds- og udviklingsforstyrrelser samt angst. Jeg har erfaring med psykoedukation og støttende samtaler, og arbejder altid med udgangspunkt i en anerkendende og ressourcefokuseret tilgang, der tilskynder til læring, trivsel og udvikling for den enkelte eller gruppen.

Jeg er særligt optaget af pædagogisk praksisudvikling, formidling og forandringsprocesser – alt sammen med KRAP som fundament.

Jeg tilbyder:

  • Pædagogisk udredning og rådgivning, herunder VISO-sager
  • Supervision af fagpersonale
  • KRAP kurser og uddannelser