Vi har åbent i dag fra 08:00 - 15:30

Psykologcentret KRAP

86 60 11 71

Kurv

Menu

Kurser

Søg

Kontakt

Kurv

Julie Kordovsky

Organisationspsykolog

Billed af medarbejderen er på vej

Om mig

Jeg er autoriseret organisationspsykolog, medlem af Dansk Psykologforening og har siden starten af 2022 været tilknyttet PsykologCentret som psykolog og illustrator.
Udover min psykologuddannelse har jeg en BA i engelsk, er uddannet familieterapeut fra Plymouth University, og medlem af bestyrelsen i NEFOS – Netværk for Selvmordsramte. Jeg arbejder med brobygning, rådgivning og samtaler, supervision og kompetenceudvikling af andre faggrupper, samt undervisning og afholdelse af temadage, gruppeforløb og temabaserede interventioner.

I min tid i PPR ydede jeg pædagogisk psykologisk rådgivning til skoler og forældre omkring, trivsel, udvikling og specialpædagogisk undervisning og støtte, samt udredning/intervention på individ, gruppe og organisatorisk niveau, og var tilknyttet Københavns Kommunes Kompetencecenter for Inklusion omkring implementeringen af flere internationalt udviklede metoder i Danmark med fokus på inddragelse af børneperspektiver og emotionsregulering. Jeg var en del af en Task Force enhed, der støtter udfordrede skoler i at rumme børn med bl.a. depression, angst, udviklingsforstyrrelser, samt yder organisatorisk støtte til kapacitetsopbygning af folkeskolen.

Jeg har altid arbejdet med at koble min praksis på forskningssamarbejder og har igennem flere år haft et samarbejde med professor Morten Nissen fra DPU/Århus Universitet, hvor vi udviklede Laboratoriet for dramatiske refleksioner og var redaktører på temanummeret Diskussioner og demonstrationer af æstetisk praksis – et temanummer til inspiration for det pædagogiske psykologiske arbejde i Pædagogisk Psykologisk Tidsskrift. Jeg har desuden været medlem af DPU’s PPR/Forsker-Praktiker netværk med Lektor Dorthe Kousholt (DPU/Århus Universitet), Lektor Anne Morin (DPU/Århus Universitet), Lektor Maja Røn Larsen (RUC), hvor jeg blandt andet bidrog med workshops, og deltog i følgeforskning.

Jeg tilbyder:

  • KRAP Supervision (individuel/gruppe/ledelse)
  • KRAP samtaleterapi (voksne, unge og børn)
  • Løsning af konsulentopgaver på Fyn